Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nygårdsvænget 2, 2970 Hørsholm

Otiummets glæder

Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:132 m2
  • Grundareal:364 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN7007
  • Energimærke:
    D

Otiummets glæder

Her får man en yderst velindrettet og rummelig bolig i 1 plan. Den er Ideel for parret der ønsker god plads men vil væk fra det store hus og en krævende grund.

Her slipper man helt for egen græsplæne men får til gengæld skønne terrasser hvor fritiden og solen kan nydes fra morgen til sen aften.

Boligen her et dejligt sydvendt køkken alrum, stor lys vinkelstue med vestvendt vinduesparti. Her er soveværelse med eget badeværelse, 2 gode værelser samt et gæste toilet med brus. I forlængelse af køkken et godt og praktisk bryggers der også fungerer som sekundær indgang.

Opført i gode materialer med bl.a~ vinduer og døre i mahogni. Carport og stort redskabsrum.

Hele området er pænt og bliver passet og vedligeholdt af grundejerforeningens gartnere. I 2019 blev veje fornyet med asfalt og der blev lagt nye sten på alle gangarealer. Gåafstand til station med bus og tog og tæt på gode indkøbsmuligheder.

Hørsholm/Rungsted ligger blot 25 km. nord for København og har gode transport forbindelser. Området er beriget med skøn natur og her er gode skoler, gymnasium og svømmehal. Alt i sportsfaciliteter bl.a. flere populære golfbaner, skøjtehal og sejlsport. Rungsted Havn har en særlig charme og atmosfære, med badestranden, nordmolen og vandskibroen, butikker samt et væld af gode restauranter og cafeer.

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg