Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nygårdsvænget 1, 2970 Hørsholm

Over 600 år unge er de, altså rækkehusene...

Åbent hus uden tilmelding
4. Dec 14:30-15:00
Andet Andet Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Pris:4.395.000 DKK
  • Ejerudgift:4.258 DKK
  • Boligareal:156 m2
  • Grundareal:275 m2
  • Værelser:5
  • Carport:13 m2
  • Byggeår:1977
  • Energimærke:
    C

Over 600 år unge er de, altså rækkehusene...

Over 600 år er der mellem det ældste rækkehus i Danmark og det nyeste. Ja, det begyndte med Boderne i 1400-tallets Næstved, og det nyeste er ved at blive bygget et eller andet sted, og det er ikke det sidste, for rækkehuse er og har altid været populære.

Rækkehusene på Nygårdsvænget i Hørsholm er tegnet af arkitekt Johan Christensen og bygget i 1977. Typisk for kvaliteten af Johan Christensens huse er, at selv carporten er bygget i mahognitræ. Det er et enderækkehus i en rækkebebyggelse af 4 huse, og det betyder ikke kun en større have, men også, at man kan gå rundt om huset. Her er 156 m2 beboelse i 2 plan og 275 m2 udenfor. Det er et helt igennem originalt og velholdt hus med masser af lys fra store vinduer og ovenlys. Lige til at flytte ind i. Der er flere familier med børn i kvarteret, her er fælles legeplads og bump på vejene, ja, børnefamilier har det godt her.

Og så får børnene nogle af de bedste skoler i Hørsholm. De er kåret som nogle af de bedste i Danmark, og det gælder både på trivsel og faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Hørsholm Idrætspark ligger 10 cykelminutter væk, her er svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball og ishockey. For 300 år siden var Hørsholm en lille by med under 80 indbyggere til det oprindelige Hirschholm Slot, som efter den kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee blev kaldt skammens slot og revet ned for at give plads til Hørsholm Kirke. Her er ikke langt til det maritime miljø i Rungsted Havn med caféer og gode restauranter.

Bestil salgsmateriale

Nygårdsvænget 1, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg