Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ny Østergade 20, 4. tv., 1101 København K

Skæve vinkler giver de smukkeste skygger...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:234 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN8857
  • Energimærke:
    C

Skæve vinkler giver de smukkeste skygger...

Store lejligheder på 234 m2 med elevator i Indre By står ikke i kø for at skifte ejer. Men er man på udkig efter en stor lejlighed i kvarteret omkring Café Victor og Grønnegade, så bliver muligheden næppe bedre end her i Ny Østergade 20. Det er en lejlighed med åbent til kip og derfor højt til loftet, over 4 meter, så vinklerne er skæve, og skæve vinkler giver som bekendt de smukkeste skygger og originale lysindfald. Alle rum er med altan, 4 er her, og de er så dybe, at de kan møbleres. Mod syd og vest forstås, dér, hvor Solen er det meste af dagen, når den er der. Alt er lækkert, alt er renoveret i bund i en bygning fra 1920, alt er lige til at flytte ind i.

Fra Ny Østergade er alt i København tæt på, også hjem efter en tur i byen. 100 meter til morgenkaffen på 14 forskellige caféer, 20 restauranter er inden for ét gåminut. Her er udsigt til byens mange spir. Klokken læses på Nikolai Kirke og kulturen på Kongens Nytorv og Metroen ligger lige om hjørnet. Indre By er gamle stræder og passager, brosten og skæve bygninger, for Indre By er det gamle, gamle København. Tjubang chokolademand, det er mig, der bestemmer her, synger Indre By ligesom Alberte. Mange tak for det.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg