Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordstrandsvej 128A, 4500 Nykøbing Sj

Altså-altså, så har man set det med...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift: 1.238 DKK
  • Boligareal:133 m2
  • Grundareal:1.216 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2022

Altså-altså, så har man set det med...

Altså-altså, ja, et dobbelt altså, så har man set det med: Et ikke helt almindeligt sommerhus kun et par minutters gang til en ikke helt almindelig strand. Sommerhuset har været en tur i Litauen, Spanien og Polen for at hente massive egeplanker, skifersten og 100 år-gamle smukke mursten til sit eget byggeri. Og stranden har stået nummer ét på strandtribunen, og kan uden praleri bryste sig af at være valgt til Sjællands bedste strand for nogle år siden.

Sommerhuset er stort set så nyt, som et sommerhus kan være. Det stod færdigt sidste år, og det er bygget med en følelse af god tid, for det har givet sig selv tid til at finde de rigtige materialer. Ingen hoppen over hvor gærdet er lavest, tværtimod. Kernen i huset er køkken, spisestue og stue med husets ikon, den store stenbrændeovn, for når man er i sommerhus, er det jo for at være sammen. Her er 144 m2 med 3 soveværelser, samt endnu et 5-stjernet soveværelse i annekset, helt bevidst mindre værelser, ikke store, for her sover man bare. Alt er nyt, alt er lige til at flytte ind i, ikke meget vedligeholdelse her de næste mange år.

Så tæt på vandet fylder strandlivet meget. Her er masser af sand og klitter, vandet er Kattegat, altid rent, altid i bevægelse, altid klart. Her er lavvandet som børn og forældre elsker det. Her grilles små lækkerier med kølig hvidvin i glassene til solnedgangene, som altid er en oplevelse. Et par timer senere i den tidlige morgenstund kigger rådyrene forbi og spiser græs og siv og blomster i haverne.

Sommerhuset ligger mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland. Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Rørvig er der genvejsfærge til Hundested, og så har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse. Med 6.000 indbyggere, specialbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter er Nykøbing Sjælland Odsherreds købstad. Med salt og vand i luften, og med duften af lyng og træer kan man fra Nordstrandsvej nå alt på en cykel. Bare en time fra København. Det bliver ikke meget bedre at have sommerhus på Sjælland.

Bestil salgsmateriale

Nordstrandsvej 128A, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

NYHED
Møllebakken 3, Lumsås, Nykøbing Sj

Fritidshus

Møllebakken 3, Lumsås, Nykøbing Sj

Pris

3.495.000 DKK

Boligareal

52 m2

Grundareal

2.799 m2

Værelser

3

ÅBENT HUS 24. sep, 2023 10:00-10:30
Hvidtjørnevej 4, Lumsås, Nykøbing Sj

Fritidshus

Hvidtjørnevej 4, Lumsås, Nykøbing Sj

Pris

3.995.000 DKK

Boligareal

71 m2

Grundareal

765 m2

Værelser

2