Nordre Strandvej 56, 3220 Tisvildeleje

Den maritime natur opleves ikke større end her ...

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:183 m2
  • Grundareal:2.370 m2
  • Kælder:3 m2
  • Værelser:7
  • Bygget/ombygget:1920/2007

Den maritime natur opleves ikke større end her ...

STOR SKATTERABAT PÅ KR. 113.801 PR. ÅR VED KØB SENEST 31/12-23.

Der er alle de vidunderlige beliggenheder i Tisvilde, dem skal vi bestemt bukke og neje for. Men så er der matriklerne på skrænten med de hundrede trin ned til den formentlig bedste strand på Nordkysten mod Kattegat, ja, de skal have en honnør med den ene hånd og hånden på hjertet som hædersbevisning med den anden. Den maritime natur opleves ikke større end her. Sommerhusene står 30 meter oppe over strand og vand, og det siger sig selv, at horisonten bliver dybere, så dyb, at man kan se til verdens ende. Niels Bohr havde sommerhus her, og det er også her, Tisvildeleje Strandhotel er berømmet for sin spektakulære udsigt. Der er ikke mange af dem, altså matriklerne, og der kommer ikke flere. Det giver selvfølgelig sommerhusene på Nordre Strandvej en særlig status.

Som sommerhuset på Nordre Strandvej 56. I mere end 100 år har det stået heroppe med salt og vand i luften, når havet viste tænder. I begyndelsen som det første sommerhus sammen med naboen, mange år før alle de andre kom til har det stået her med sin egen udsigt. At stå i baghaven på kanten af skrænten er nok den største tidsrøver i Tisvilde. Himmel og hav går i ét, og man kan ikke lade være med at tænke på, hvor fantastisk naturen er i lille Danmark. Med 2.370 m2 står huset på en stor kystgrund, som den jo er, selvom den ligger så højt oppe. Huset er på 183 m2, så her er plads til familien med børn. Det står pænt og afventer de kommende ejeres beslutning om, hvorvidt køkkenet skal være snedkerlavet, om badeværelserne skal beklædes med lyse eller mørke klinker eller om gulvet på 1. salen skal være sildeben. Nøgle til den private strandtrappe skal der til, men sommerhuset har sin egen indgang til trappen fra haven.

Tisvilde er en sommerhusby med højde og fart i højsæsonen. Men alle de mange måneder uden for sæsonen, der er Tisvilde stadig den samme skønhedsplet på kysten med smukke, gamle huse. Tisvilde Hegn med de gamle træer løber ingen steder, troldene i Troldeskoven er her hele året, det samme er sandet på stranden og molen ude i vandet. Nede i Lejet går der rygter om, at de har den bedste strand i Tisvilde. Men det er kun rygter, for den ligger her for enden af trapperne.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Doktorstien 8, Tisvildeleje

Fritidshus

Doktorstien 8, Tisvildeleje

Pris

14.450.000 DKK

Boligareal

153 m2

Grundareal

4.399 m2

Værelser

7

Nordre Strandvej 13, Tisvildeleje

Fritidshus

Nordre Strandvej 13, Tisvildeleje

Pris

12.800.000 DKK

Boligareal

121 m2

Grundareal

985 m2

Værelser

3

Øvrevænget 17, Tisvildeleje

Fritidshus

Øvrevænget 17, Tisvildeleje

Pris

12.250.000 DKK

Boligareal

316 m2

Grundareal

10.018 m2

Værelser

11