Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 445, 3100 Hornbæk

Er jeg vågen, eller drømmer jeg om et drømmesommerhus?

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:178 m2
  • Grundareal:2.120 m2
  • Værelser:7
  • Garage:24 m2
  • Byggeår:1927

Er jeg vågen, eller drømmer jeg om et drømmesommerhus?

Jamen altså, her får man helt lyst til at knibe sig lidt i armen som en anden Jeppe på Bjerget: Er jeg vågen, eller ligger jeg bare her i baronens seng og drømmer om et drømmesommerhus? Nej Jeppe, du drømmer ikke, bestemt ikke, du er gået ind af den rigtige havelåge fra Nordre Strandvej. Men drømmeriet er til at forstå, Jeppe, for bjælkehussommerhuset er mere et privat resort. Her er der tjek på hver eneste af de detaljer, som hedonister altid leder efter.

Sjæl og charme, det er, hvad her er. Huset er næsten 100 år gammelt, fra 1927, men alt, alt, alt er renoveret så sommerhuslækkert, at det slet ikke ville kunne genkende sig selv. I et sommerhus er man udenfor det meste af tiden, derfor fylder poolarrangementet med solsenge og sauna og udendørsbruser med koldt og varmt vand meget. Her er plads til familien med børn og venner på besøg. Masser af lys, masser af overdækket uderum, udendørs pejs, masser af sol på maven hele dagen. På den anden side af vejen går en sti på 100 meter direkte til den bedste sandstrand på Sjælland. Lang og bred er den. Grunden er på 2.120 m2 med den grønneste have, nem at passe.

Hornbæk ville ikke være Hornbæk uden Nordre Strandvej og plantagen Horneby Sand. Som et beplantet, tidligere sandflugtsareal mellem land og Øresund strækker plantagen sig langs kysten fra Hornbæk mod Dronningmølle. Nordre Strandvej er vejen, der går langs plantagen. Og det er her, vest for havnen, at nogle af de bedst beliggende sommerhuse placerer sig i Hornbæk. Fra sommerhuset på Nordre Strandvej er der bare en kort cykeltur på stien langs plantagen til havnen og Det Fedtede Hjørne i Hornbæk. Det er Street Food med 6 forskellige madboder, en velassorteret bar og forskellige livemusik arrangementer.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Grænsestien 22B, Hornbæk

Fritidshus

Grænsestien 22B, Hornbæk

Pris

12.000.000 DKK

Boligareal

120 m2

Grundareal

1.380 m2

Værelser

5

Edenvej 10A, Horneby Fælled, Hornbæk

Fritidshus

Edenvej 10A, Horneby Fælled, Hornbæk

Pris

7.000.000 DKK

Boligareal

109 m2

Grundareal

1.973 m2

Værelser

4

Månehøjen 19, Hornbæk

Fritidshus

Månehøjen 19, Hornbæk

Pris

7.500.000 DKK

Boligareal

84 m2

Grundareal

956 m2

Værelser

4