Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 40, 3000 Helsingør

Nordre Strandvej 40

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:166 m2
  • Grundareal:1.075 m2
  • Kælder:78 m2
  • Værelser:7
  • Garage:42 m2
  • Sagsnr.:IEN7070L

Nordre Strandvej 40

I første række til Øresund og med det skønneste vue til Sverige, udlejes denne pragtfulde villa. Boligen har fra den store entré adgang til lækkert gæstetoilet, samt to soveværelser. Herfra ankommer man til stort køkken-alrum med store vinduespartier og adgang til stor terrasse og haven mod Øresund. I forskudt plan finder man en dejlig stue med udgang til terrasse. Walk in closet, lækkert stort badeværelse, soveværelse. I den meget anvendelige underetage er der to store værelser, badeværelse med brus, samt vaskerum med gode opbevarings muligheder.
Ejendommen har direkte adgang til privat strand, der er kystsikret og et enestående lys og udsigt over Øresund, og med sol fra morgen til aften på de dejlige terrasser.
Boligen ligger i den rolige ende af Nordre Strandvej og ejendommen har dobbelt garage med automatisk port, samt mur og havelåge mod vejen.
Der er ca. 2,5 km til privat skole og gå afstand til Helsingør centrum og Kulturværftet, Kronborg m.m. 200m til tog og skov og bag ved skoven er Helsingørs nye idrætsanlæg.
Boligen udlejes umøbleret og fremvises efter aftale.

Udforsk andre
Villaer til Leje