Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 281A, 3140 Ålsgårde

Heroppe har alle en affære ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:12.500.000 DKK
  • Ejerudgift:17.838 DKK
  • Boligareal:242 m2
  • Grundareal:1.893 m2
  • Kælder:8 m2
  • Værelser:8
  • Bygget/ombygget:1918/1988
  • Energimærke:
    C

Heroppe har alle en affære ...

At køre gennem Ålsgårde er et løfte om at hæve blikket. Mod havnen, kirken, de fine huse, vandet. Og skrænten deroppe ikke mindst, så lang som en ål den er, hvor skrænt på gammeldansk hedder ål. Deraf stednavnet. Sådan er det at køre på den smukke, smukke kyststrækning mellem Helsingør og Hornbæk. Hjertet slår lidt langsommere på Nordre Strandvej, rytmen er anderledes. Med båd i havnen, med udsigt, en god kikkert, vinterbaderi, egen strandkant eller nøgle til en fælles badebro har alle i Ålsgårde en affære med vandet. Kullen i Sverige kan man røre ved. Den del af Sverige har jo en gang været dansk.

Huset på Nordre Strandvej er bygget i 1918 på en 1.893 m2 grund. Renoveret og vedligeholdt er det, og med en senere tilbygning er det blevet til et stort hus på 242 m2. På matriklen findes også en garage med integreret skur på bagsiden. Det nye er integreret i det oprindelige, ikke et tarveligt omvendt. Kun himlens fugle kan se, hvem der ligger nøgen på den sydvendte terrasse. Fri udsigt over vandet i Øresund, masser af udsigt inde og fra terrassen ude, egen havelåge til strand og badebro. Og ja, egen havelåge til skoven i Hornbæk Plantage. Her er vand og skov ikke et enten eller, det er et både og. Det er et hus med historie og æstetisk som høje paneler, trælofter og træudskæringer. Med æstetik bekæmper vi ligegyldighed og grimhed, og med bøger tager vi afstand fra forgængelighed og glemsel.

Skoven i Hornbæk Plantage er en gammel, potent fyrreskov med krogede træer. Den ligger mellem land og Øresund langs kysten 3 kilometer fra Ålsgårde gennem Hornbæk og videre helt ud mod Dronningmølle. Nordre Strandvej går gennem hele plantagen. Langs stien ved vandet er der bare 4 kilometer til Hornbæk. Hornbæk er sommerhusbyen med en af de bedste strande på Sjælland, og den sover ikke Tornerosesøvn om vinteren. Her er supermarkeder og alle indkøb og et sommerliv med højde og fart med lækre butikker, caféer og restauranter. København til Ålsgårde? Ud på motorvejen, 40 minutter, så er man hjemme.

Bestil salgsmateriale

Nordre Strandvej 281A, 3140 Ålsgårde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Villaer til Salg