Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 269, 3140 Ålsgårde

Strygejernet på Strandvejen i Ålsgårde

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:7.000.000 DKK
  • Ejerudgift:11.738 DKK
  • Boligareal:126 m2
  • Grundareal:1.241 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1917/1936

Strygejernet på Strandvejen i Ålsgårde

Byggeboom, ja, det handler ikke kun om Nordhavn og Sydhavnen. Byggeboom har der været mange af i Danmark, bare spørg Christian den 4., men også når det gælder store sommervillaer på Nordkysten. I begyndelsen af 1900-tallet byggede velhavende københavnere så store sommerhuse nordpå, at de fleste i dag har ændret status til helårshuse.

Men ikke huset på Nordre Strandvej 269 i Ålsgårde. Kæmpe stort hus er det ikke, men bygget i 1917 på en af de mest spektakulære beliggenheder er det stadig et sommerhus. Med 126 m2 i 2 etager er det et smalt, massivt hus, som spidser til mod Øresund, så ikke helt tilfældigt kaldes det for strygejernet. Vinduerne mod vandet er store, udsigt, masser af lys, masser af vand, masser af klippekyst på Kullens bjerge i Sverige, stenstrand på den anden side af gaden, et godt og aktivt badebrolaug. Charmerende er det med indvendige skodder, med al sin autenticitet. Grunden er på 1.241 m2. Trafikken af skibe i Øresund snævrer sig ind lige her, hvor indsejlingen ned gennem sundet begynder. Et tableau, hvor fantasier vokser fra.

Fra haven er der direkte adgang til Hornbæk Plantage. Som en gammel, potent fyrreskov med krogede træer mellem land og Øresund strækker den sig langs kysten 3 kilometer fra Ålsgårde gennem Hornbæk og videre mod Dronningmølle. Nordre Strandvej er vejen, der går gennem hele plantagen. Bare 4 små kilometer er der til Hornbæk på stien, som går langs vandet. Hornbæk er sommerhusbyen med en af de bedste strande på Sjælland, og den sover ikke om vinteren. Her er supermarkeder og alle indkøb, her er lystbådehavn og iskiosk.

Bestil salgsmateriale

Nordre Strandvej 269, 3140 Ålsgårde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg