Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 109, 3150 Hellebæk

Der var engang, og det ligger der stadig...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:22.000.000 DKK
  • Ejerudgift:15.774 DKK
  • Boligareal:680 m2
  • Grundareal:2.360 m2
  • Kælder:112 m2
  • Værelser:12
  • Byggeår:1897
  • Energimærke:
    D

Der var engang, og det ligger der stadig...

Der var engang, og det ligger der stadig, Hattemagerens Slot i Hellebæk. Det er bygget i 1891 af hattemager Børgesen, en virkelysten og foretagsom mand fra København, en nutidens iværksætter, der byggede det som sommerbolig. Formentlig for at introducere sin status og succes i livet, for det gjorde man den gang med store palæer og mindre slotte i Nordsjælland og her på Nordkysten. Og succes, det har han haft, for selv om slottet gennem tiderne har været igennem lidt af hvert, ja, kollektiv i 1970erne og senere som ejendom opdelt i adskillige lejligheder, så har den nuværende ejer med vilje og økonomi bragt det hele tilbage til det, der var en gang. Alt er renoveret hele vejen ned til det originale trægulv.

Her er havudsigt som armene kan brede sig over Øresund med Kulla Gunnarstorp Slot og Sofiero Slot og Blomsterpark lige over for på den anden side af sundet. Med 500 m2 bolig og 112 m2 kælder er her plads til familien med børn, mange børn. Og med op til 3,60 meter til loftet er der også masser af rum til dem. Hattemagerens Slot har mange håndværksmæssige detaljer som stuk, høje træpaneler, vægpaneler, loftmalerier, smukke døre og 2 identiske testuer. Som en ekstra bonus står den originale stald her endnu, i dag som anneks med 2 selvstændige lejligheder på i alt 180 m2 med egen indkørsel. Huslejen finansierer stort set alle ejerudgifter. Lejlighederne kan også ændres til erhverv. Badebrolaug til ny badebro på den anden side af strandvejen. Ja, det er et lille slot på kysten med en 500 m2 brostensbelagt gårdsplads.

Huset ligger op til Teglstrup Hegn, et over 1.000 hektar stort skovområde med bøgetræer, gamle, gamle egetræer og skovsøer. Her er skygge under trækronerne, her går man ture, her brænder man energien af på cykel eller i løbeskoene. Hattemagerens Slot i Hellebæk er slottet mellem havet og skoven, det bliver ikke meget bedre.Bestil salgsmateriale

Nordre Strandvej 109, 3150 Hellebæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Villaer til Salg