Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nørre Voldgade 8, 2., 1358 København K

Er du stor, er du en gade, er du en boulevard, er det grønt og rart...

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:12.000.000 DKK
  • Ejerudgift:7.561 DKK
  • Boligareal:212 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1850
  • Energimærke:
    C

Er du stor, er du en gade, er du en boulevard, er det grønt og rart...

Nørre Voldgade vil lidt af det hele i København. Ned mod Jarmers Plads og resterne af det stakkels Jarmers Tårn ligger gaden på grænsen mellem Vesterbro, Indre By og Latinerkvarteret. I den anden ende ligger Nørreport Station med Metro i dybet og Botanisk Have ikke langt fra Østerbro. Ja, og så ligger Ørstedsparken lige på den anden side af gaden. Gade og gade, den skrå kan man så lige tygge lidt på, for Nørre Voldgade er med tiden blevet en smuk boulevard med ensrettede veje og cykelstier på hver sin side af en allé med parkering, græs og grønne træer.
Er du lille, er du et stræde, er du stor, er du en gade, er du en boulevard, er det grønt og rart.

Sådan en grøn og rar udsigt har lejligheden på Nørre Voldgade 8. Den ligger oppe på 2. sal, og med 212 m2 er den en stor lejlighed med værelser nok til en familie med børn i Indre By. Velholdt er den, sydvestvendt dagligstue, masser af lys. Ejendommen er fra 1850, ja, det er tiden med stuk og rosetter, høje paneler, vægpaneler og tunge fyldningsdøre.

I baggården til Nørre Voldgade ligger bohemernes paradis, Latinerkvarteret, hvor universitetet lå i gamle dage. Latin var sproget på universitetet, og her gik de studerende rundt i de små stræder og talte latin med hinanden. I dag er der Metro i nærheden og alverdens bus- og toglinjer på Nørreport. Rådhuspladsen er lige om hjørnet, alt i København er tæt på, gåben, cykler og ladcykler med indkøbsposer, børn og kærrester på ladet er den naturlige trafik i de små, ensrettede stræder.

Bestil salgsmateriale

Nørre Voldgade 8, 2., 1358 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg