Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nøddegangen 4, Søllerød, 2840 Holte

Lang er den ikke, Nøddegangen, farvel trafik

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:23.000.000 DKK
 • Ejerudgift:10.013 DKK
 • Boligareal:259 m2
 • Grundareal:1.039 m2
 • Kælder:100 m2
 • Værelser:6
 • Carport:47 m2
 • Sagsnr.:IEN10196
 • Energimærke:
  D

Lang er den ikke, Nøddegangen, farvel trafik

Søllerød lever et tilbagelænet og for mange et ukendt liv bare 20 minutter nord for København. Civiliseret, dannet, diskret og historisk er den med kirke, Michelin-kro, gadekær, blomsterbutik, slot og skov. Og selvfølgelig et lille museum, for Søllerød tager sin egen historie alvorligt. H.C. Andersen kom her, og Edvard Grieg komponerede en af verdens mest spillede klaverkoncerter i Søllerød. Søllerød er en autentisk tidslomme med kuperet morænelandskab og en interessant kulturhistorie. Her er fornemme palæer og landsteder, hvor flere af dem er opført i 1700-tallet. Villavejene er karakteristisk grønne med levende hegn og mange store træer.

Nøddegangen er en blind sidevej til Søllerødvej. Lang er den ikke, farvel trafik, og lige nede for enden af vejen går en sti direkte ud i skoven. Huset i nummer 4 er oprindelig bygget i 1917, men fik sin store renovering mellem 2005 til 2008. Her er 412 etagemeter fordelt på 4 etager med udnyttet tagetage og kælder, og det hele ligger helt rigtigt sydvendt på den 1.039 m2 store grund. Ikke meget have at passe, rododendron klarer sig selv, ja, og græsset skal selvfølgelig slås. Sol på terrassen hele dagen. Familien med flere børn får det godt her. Der er albueplads og højt til loftet, og alt er lige til at flytte ind i.

En af Danmarks bedste skoler ligger lige om hjørnet. Det samme gør Holte Midtpunkt, den lokale købmand, Holte Tennisklub og Put & Take søen i Søllerød Fiskepark. Velkommen til Søllerød.

Bestil salgsmateriale

Nøddegangen 4, Søllerød, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg