Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nøddebakken 2a, Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle

Højde måles i hvor langt der er til stranden... og hjem igen

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:1.495.000 DKK
  • Ejerudgift:394 DKK
  • Grundareal:1.273 m2
  • Sagsnr.:IEN9971
  • Energimærke:
    D

Højde måles i hvor langt der er til stranden... og hjem igen

Tomme grunde i Veddinge Bakker står ikke i kø hos ejendomsmæglerne, så der kommer formentlig ikke flere sommerhuse end de 200, der ligger her i dag. Attraktive er de her i det kuperede terræn, som den sidste istid efterlod med moræne og bakker til cykelfolket. Strandene hører til de bedste på Sjælland, vandet er altid i bevægelse, altid klart, altid rent.

På Nøddebakken står en tom grund på 1.273 m2. Her kan bygges et nyt sommerhus på 190 m2, og det kommer til at ligge højt i bakkerne. Hvor højt, ja, det måles i hvor langt der er til stranden … og hjem igen. Fra Nøddebakken er der 8 minutter ned, og 15 minutter op. Det er et kvarter med grusveje, og der er skov som skel mellem grundene.

Veddinge Bakker og moræne er det samme. Moraine er en sydfransk dialekt og betyder rullesten, løse sten. Isbræerne afsatte morænerne, det bakkede landskab, som er en blanding af ler, sand, grus og sten. Moræneområder er frugtbare, ogt bedste grundlag for intensivt agerbrug. Derfor er her gårdbutikker og boder med grøntsager, hvor de bedste restauranter i København køber ind.

Bestil salgsmateriale

Nøddebakken 2a, Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg