Nimbusparken 11, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Da humlebien sagde tøf-tøf...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.795.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.289 DKK
  • Boligareal:91 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1955
  • Energimærke:
    C

Da humlebien sagde tøf-tøf...

Jo jo, den er såmænd god nok. Danmark har en gang produceret en motorcykel og en støvsuger på samme fabrik, nemlig Nimbus og Nilfisk. Og det endda ude på det fine, fine Frederiksberg. Den gule motorcykel med sidevogn til breve og pakker hos postvæsenet Post Danmark, og ditto mørkere udgave til politi og militær. Fabrikken mellem Finsensvej og Peter Bangs Vej er i dag en saga blott, og et nyt frederiksbergkvarter er skudt op af den gamle fabriksmuld og omdannet til boliger og erhverv i nyopført byggeri og tematiske byhaver. Wow, siger vi bare, inspirerende, så inspirerende. Wuttke & Ringhof Arkitekter har omdannet den tidligere industrigrund til en helhedsplan, hvor nye punkthuse, randbebyggelse og gamle industriejendomme er vævet sammen til et tæppe af haver. Mange tak, siger vi bare, der er al mulig grund til at klappe.

Lejligheden på 3. sal i Nimbusparken 11 er på 91 m2. Der er parkering i gården og elevator lige til hoveddøren. Det er den gamle fabriksejendom fra 1955, som i 2008 blev bygget om til luksuslejligheder. Ejendommen har fået navnet Humlebien, fordi sådan lød motoren på en Nimbus motorcykel. Altså tøf-tøf. Det industrielle udtryk er bevaret med betonlofter, søjler, forskallinger, råhvide vægge og 3,5 meter til loftet. Sådan New-Yorker-agtig med et særligt lys gennem de store fabriksvinduer og vinduer øverst mellem værelserne. Med 3 soveværelser er der masser af plads til familien med børn, og de får det godt her. Ejerforeningen er veldrevet med sociale arrangementer som haveforening med planter og urter. 2 altaner mod øst og syd, sol det meste af dagen. Alt er plug and play, alt er lige til at flytte ind i.

Frederiksberg har mange fantastiske beliggenheder, Nimbusparken er bestemt en af dem. Den ligger som nabo til Lindevangsparken med soppebassin og legeplads. Her er fred og ro. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken. Her er masser af skoler, private som offentlige. Og CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Netop fordi Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur. Man skal være nogen, før man bliver til noget.


Bestil salgsmateriale

Nimbusparken 11, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Andreas Rosenløv Jepsen
Kontaktperson

Andreas Rosenløv Jepsen
Ejendomsmægler MDE
andreas@eltoftnielsen.dk 61 22 17 16

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Salg & vurdering
SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 23 61 61 58

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Sortedam Dossering 43, 5. tv., København N

Lejlighed

Sortedam Dossering 43, 5. tv., København N

Pris

6.500.000 DKK

Ejerudgift

6.208 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

3

Sveasvej 8, 3. 2., Frederiksberg C

Lejlighed

Sveasvej 8, 3. 2., Frederiksberg C

Pris

7.225.000 DKK

Ejerudgift

5.867 DKK

Boligareal

100 m2

Værelser

3

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

4.219 DKK

Boligareal

99 m2

Værelser

4