Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Niels Jensens Vej 7, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Fuglene skal også have noget smukt at se på...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:173 m2
  • Grundareal:1.205 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2021

Fuglene skal også have noget smukt at se på...

Smidstrup Strand på Nordkysten mellem Gilleleje og Rågeleje, ja, her bliver Sjælland bare ikke nordligere. Stranden er en af de bedste på Sjælland, og når børnene har sommerferie, så holder livrederen øjne med alle, der bader. Vandet i Kattegat er noget af det reneste og bedste havvand, vi har. Ikke noget at sige til, at Smidstrup Strand er en populær sommerhusbeliggenhed.

Niels Jensens Vej 7, beliggenheden er fantastisk, men når det lille, ældre sommerhus er alt for lille, altså alt, alt for lille, så er det tid til at sige tusind tak for nu og tænke nyt og meget større. Meget større. Unik Ejendom har bygget et sommerhus på 173 m2, hvor de klassiske sommerhustraditioner er med i det nye, og det gælder også de 2 annekser til 4 gæster. Udendørs fylder altid meget i et sommerhus, så her er tænkt udendørs ind i løsningen som en forlængelse af indendørs med overdækket udekøkken og grill. Udebruser med koldt og varmt vand, mange tak for det. Taget er belagt med håndlagt spåntag, for fuglene skal også have noget smukt at kigge på. Petanquebane i haven. Alt er uforskammet lækkert.

5-6 minutter til Gilleleje og 500 meter til stranden, hvor Solen ude i Kattegat står op og går ned. Lyset er derfor noget særligt heroppe. Det lyder lidt som en udkant og langt væk, men der er såmænd kun 3 kvarter til København. Med sommerhusfolket er Gilleleje festlig om sommeren, men byen falder ikke hen i Tornerosesøvn resten af året. Gilleleje er en by med liv, ånd og kultur hele året.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg