Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Niels Hemmingsens Gade 23, 1., 1153 København K

Som holder de hinanden i hånden. Det gør de også

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:4.800.000 DKK
  • Ejerudgift:1.601 DKK
  • Boligareal:61 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10796

Som holder de hinanden i hånden. Det gør de også

Ejendommen Niels Hemmingsengade 23 ligger så tæt på Gråbrødretorv, som holder de hinanden i hånden. Det gør de også. Bygget i 1734 er den en af de ældste bygninger i København. Et lille mirakel er den, for bygningen overlevede som en af de få englændernes bombardement i 1807, og det gjorde det meste af torvet ikke. Farvel til bindingsværket, goddag til murstenene.

Ejendommen er fredet med alle de fordele, der følger med lav ejendomsskat og tilskud til vedligeholdelse. Og vedligeholdt, det er den i samarbejde med arkitekt, ingeniør og Kulturstyrelsen, alt står som en af de smukkeste ejendomme i kvarteret, og ifølge arkitekt ingen renovering her de næste mange år. Vinduer og facade er renoveret, gulvet i hovedopgangen er nyt, det samme er en del af taget. Lejligheden er på 61 m2, og er så charmerende, som en lejlighed med så mange års historie kan blive. Badeværelset er fra 2019, stort og lækkert er det med japansk toilet, vaskemaskine og alt i Vola. Voila.

Med brosten på gaden er kvarteret en lille landsby. Her er stille og roligt, og her er mange farver, for bygningerne har identitet, ingen af dem er bygget på en fabrik, alle har de deres historie. I en tid med flirtende projektbyggeri langs havnekanaler i og på kanten af København er det godt at vide, at tiden også kan fredes. Her er gåafstand til alt i byen. Det samme når man skal hjem efter en tur i byen. Indre By er den inderste bydel og hjertet af København. Den ligger inden for søerne og havneindløbet, men Christianshavn sniger sig også med ind i Indre By. Men få steder i Indre By har så meget karakter og atmosfære som kvarteret omkring Gråbrødretorv.

Bestil salgsmateriale

Niels Hemmingsens Gade 23, 1., 1153 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Cathrine Hetoft Ott
Kontaktperson

Cathrine Hetoft Ott
Ejendomsmægler MDE
cathrine@eltoftnielsen.dk 31 21 18 70

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg