Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Neergårdsparken 17, 2. tv., 4000 Roskilde

Ikke langt hjem efter en tur til Roskilde Festival...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:1.950.000 DKK
  • Ejerudgift:3.574 DKK
  • Boligareal:74 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1968/2005
  • Energimærke:
    C

Ikke langt hjem efter en tur til Roskilde Festival...

Roskilde Festival er verdensberømt. Festivalen er en uge med højde og fart, med musik, fadøl og et nøgenløb, hvor især mænd viser sig fra den mere komiske side. Festivalen har en særlig status for de 100.000 mennesker, som kommer fra det meste af Europa. Men Roskilde har også en hverdag for de lidt over 52.000 mennesker, som bor her.

Er man til festival, er der ikke så langt hjem, for lejligheden i Neergårdsparken ligger tæt på festivalen og byens centrum. Neergårdsparken er et lejlighedskompleks bygget i 1968. Lejligheden i nummer 17 ligger på 2. sal. Heroppe er der lys og udsigt til grønne områder. Skole og institutioner ligger tæt på, det samme gør stationen og Roskilde Havn, som ligger i bunden af Roskilde Fjord. Lejligheden er på 74 m2 og lige til at flytte ind i.

Roskilde er en af de ældste byer i Danmark. Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og middelalderen. Og så kan Roskilde råbe de unge op. MuseetRAGNAROCKinviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur. Roskilde centrum er ikke langt fra Neergårdsparken, og det er en moderne by med gågade og shoppingcenter til dem, der ikke kan undvære butikker og caféer. Turen til København er en togtur på 20 minutter. Toget kender turen, for det første tog i Danmark kørte fra Roskilde til København i 1847.

Bestil salgsmateriale

Neergårdsparken 17, 2. tv., 4000 Roskilde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Elliot Winther
Kontaktperson

Elliot Winther
Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE
elliot@eltoftnielsen.dk 31 66 20 36

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Lejligheder til Salg