Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nansensgade 39, 1. TH., 1366 København K

Smuk herskablig lejlighed i Nansensgade

1. sal Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:84 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1875/2010
  • Energimærke:
    D

Smuk herskablig lejlighed i Nansensgade

Elegance og æstetik går hånd i hånd i denne smukke, delevenlige lejlighed, der ligger i hjertet af København. Her er herskabeligheden i højsædet, og arkitektoniske detaljer vidner om en tidløs stil.

Beliggenheden er uovertruffen, og med adresse lige midt i Indre By kan I hver dag indenfor kort afstand, opleve det summende og pulserende menneskeliv. Dog er lige Nansensgade en del af et mindre roligt og stille område, som har flere restauranter og caféer, og fra hoveddøren tillige gåafstand til indkøb, daginstitution og skole. Gaden er flere steder ensrettet, hvilket betyder meget begrænset kørsel her, til fordel for det hyggelige og intime lokalmiljø. Også grønne oaser som Søerne og Ørstedsparken ligger inden for kort rækkevidde.

Lejlighed befinder sig på første sal i en velholdt, klassisk ejendom fra 1875, der foruden en veldrevet ejerforening også byder på et hyggeligt gårdmiljø, der både sommer og vinter er omdrejningspunkt for gode stunder. Til boligen hører også råderet over et privat loftsrum, ligesom der er mulighed for tilkøb af parkeringslicens til gadeparkering.

Boligarealet fordeler sig over 84 veldisponerede kvadratmeter. I kan se frem til lave ejerudgifter og indendøre er der alt det, der kendetegner en charmerende brokvarterslejlighed, og ved første øjekast bliver man hurtigt betaget af de flotte plankegulve, fyldningsdørene og det ornamenterede stukloft. Hertil kommer store dannebrogsvinduer samt skæve detaljer, der får lige præcis dette hjem til at føles personligt og unikt. Hjerterummet er de to indbydende stuer en suite, der giver masser af plads til både sammenkomster og blødere møbler. Et originalt forrammekøkken tilføjer et nostalgisk tvist, og det samme gør et klassisk gaskomfur. Lejlighedens soveværelse tilgås desuden via fordelingsgangen, og det er også fra gangen, at der er adgang til flisebadeværelset med kar. Der er meget mere at fortælle om denne fantastiske lejlighed, men resten må du se, når du lægger vejen forbi Nansensgade 39.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Østerbrogade 216, st. mf., København Ø

Lejlighed

Østerbrogade 216, st. mf., København Ø

Pris

4.295.000 DKK

Ejerudgift

2.813 DKK

Boligareal

69 m2

Værelser

3

ÅBENT HUS 2. apr, 2023 13:30-14:00
Stockholmsgade 61, st. mf., København Ø

Lejlighed

Stockholmsgade 61, st. mf., København Ø

Pris

4.500.000 DKK

Ejerudgift

2.096 DKK

Boligareal

75 m2

Værelser

2

Strandparksvej 10, 2. mf., Hellerup

Lejlighed

Strandparksvej 10, 2. mf., Hellerup

Pris

4.650.000 DKK

Ejerudgift

2.672 DKK

Boligareal

62 m2

Værelser

2