Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Næsbyvej 3, 4305 Orø

Alt i ét - ro, luft og bystemning lige rundt om hjørnet

Åbent hus uden tilmelding
26. Jun 11:00-12:00
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Pris:5.895.000 DKK
  • Ejerudgift:2.623 DKK
  • Boligareal:192 m2
  • Grundareal:20.000 m2
  • Værelser:7
  • Sagsnr.:IEN9558
  • Energimærke:
    D

Alt i ét - ro, luft og bystemning lige rundt om hjørnet

At sige farvel til by og fastland og flytte ud på en ø, hvorfor i alverden skulle man det? Det er der lige så mange grunde til, som der er 5.000 øboere på de 27 danske småøer, som har slået sig sammen i Sammenslutningen af Danske Småøer. For beboerne på Orø er Orø kærlighed til øen og tid til hinanden. Det er den friske luft, det er vandet, og det er stilheden. Men Orø er også det aktive fællesskab, Orø er også ildsjælekultur, som vil sig selv og sine omgivelser noget.

På Næsbyvej ligger et hus på 192 m2 bolig og 571 m2 erhverv. Det er bygget i 1912 på en 20.000 m2 grund, og ja, det er stor landzone og mindre ejendomsskat. Alt, alt, alt er renoveret til en moderne og tidsvarende bolig med plads til alt, alt, alt: erhverv, Bed & Breakfast, flergenerationsbolig, eller kreative udfoldelser. Ønaturen er stor på Orø med kig hele vejen rundt til Hundested og Rørvig. Huset ligger midt i det hele bare 5 minutter fra alle indkøb i Bybjerg.

Fjordøen Orø ligger i Fjordhavet, som er det poetiske fællesnavn for vandet i Roskilde Fjord, Isefjord og Lammefjorden. Og selv om hverdagen på en ø lyder besværligt langt fra civilisationen, så ligger Orø kun en time fra København og en halv time fra Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Orø er den eneste af de 27 danske småøer, der har to færger. Den ene sejler hvert 20. minut og overfarten tager 6 minutter. Værre er det ikke, hvis byen på fastlandet lokker. Der er liv og caféer på øen hele året, Orø er ikke en øde ø, her bor små 1.000 øboere i alle størrelser. De små går i vuggestue og børnehave, de større i skole, og de helt store tager færgen til gymnasier og uddannelsesstederne i Holbæk. Og så er her 1200 sommerhuse, som giver øen et ekstra puf af liv om sommeren. Sommerturisterne kommer for at bade, vandre, cykle, for at fiske verdensklassehavørreder og besøge de kulturhistoriske museer. Øboerne gør det hele året.

Bestil salgsmateriale

Næsbyvej 3, 4305 Orø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Udforsk andre
Landejendomme til Salg