Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

N P Nielsens Vej 5, 3220 Tisvildeleje

Kunne vi spille på en lillebitte violin, gjorde vi det...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.950.000 DKK
  • Ejerudgift:2.845 DKK
  • Boligareal:102 m2
  • Grundareal:1.211 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1970

Kunne vi spille på en lillebitte violin, gjorde vi det...

Tisvilde får de fleste sommerhushjerter til at banke. Med Tisvilde Hegn og Troldeskoven er naturen særegen, byen har et lystfuldt sommer- og aktivt vinterliv, sjove loppemarkeder, egen biograf og grissetogstation, økologisk slagter, berømte badehoteller, caféer og gode restauranter. Med kun 40 minutter til København er det hurtigt og nemt at holde weekender her hele året. Ja, sommerhusbyer er misundelige på Tisvilde.

På kanten af og bare 6 minutter fra down town Tisvilde ligger et sommerhus på NP Nielsens Vej, og det har det gjort siden 1970. Men det skal man have et trænet, skarpt øje for at se, for alt er renoveret og tilbygget det seneste år. Her er 102 uforskammet lækre m2 på den gode måde, alt er sommerhushyggeligt, og kunne vi spille på en lillebitte violin, gjorde vi det. Hovedhus og anneks er 2 selvstændige afdelinger, men de opleves samlet, fordi terrassen binder dem sammen. Et fint greb med hyggelig, solfyldt lækrog. Grunden er på 1.211 m2, stor nok til en privat sandstrand med liggestole og fakler i haven. Så har man set det med, men det virker.

Tisvilde er en sommerhusby med højde og fart i højsæsonen. Men alle de mange måneder uden for sæsonen, der er Tisvilde stadig den samme skønhedsplet på kysten med smukke, gamle huse. Hegnet med de gamle træer løber ingen steder, troldene i Troldeskoven er her hele året, det samme er sandet på stranden og molen ude i vandet. Nede i Lejet går der rygter om, at de har den bedste strand i Tisvilde. Men det er kun rygter, for den ligger her i gåafstand for enden af trapperne på skrænten. Nøgle til den private strandtrappe skal der til, og den følger med huset. Sandfyldt, bred og børnevenlig er stranden. Vandet er Kattegat, altid klart, altid i bevægelse, altid rent.

Bestil salgsmateriale

N P Nielsens Vej 5, 3220 Tisvildeleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg