Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Musvågevej 49, 3120 Dronningmølle

Her triller øjnene ud af hovedet. Ret blæret

Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:12.000.000 DKK
  • Ejerudgift:3.349 DKK
  • Boligareal:87 m2
  • Grundareal:1.700 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN11174

Her triller øjnene ud af hovedet. Ret blæret

Man skal se meget, før øjnene triller ud af hovedet. Men det kan de, altså øjnene, for jamen for søren, har man dog set mage deroppe på Nordkysten, hvor Hornbæk bliver til Dronningmølle til Munkerup til Gilleleje. På kanten af Dronningmølle og Hornbæk med Esrum Å nede i baghaven står et sommerhus på 121 etagemeter med nok den mest spektakulære udsigt mod vest. Det er her, øjnene for alvor begynder at trille. Huset ved det, for det er ikke helt tilfældigt, at det har valgt at placere sine 2 vestvendte loungeterrasser her. Udsigten er som tableauer, der hele tiden skifter farve. Udsigten er fredet, det er et evigt udsigtssommerhus i konkurrence med sommerhusene ved havet.

Det er oprindeligt bygget i 1987, men blev efter en omfattende renovering og uden at ryste på hænderne fornyet til et lille loungehotel i 2021/2022. Hele underafdelingen er indrettet med spa på terrassen og sauna-wellness inde. Ret blæret. Her er 121 etagemeter med 3 terrasser, der har mindst 3 gange så meget plads som boligarealet. Ude betyder lige så meget som inde i et sommerhus, ja, og det har man virkelig taget alvorligt her med sand og siv, som var man på stranden. Grunden er på 1.700 m2 med en naturhave, som stort set passer sig selv. Her er stille og roligt uden nabokig. Den rigtige strand, Dronningmølle Strand, ligger 5 cykelminutter væk. Men den hyggelige tur til stranden begynder på paddleboard i Esrum Å i bunden af haven. 10-15 padleminutter, så er man der.

Dronningmølle er en af de mest attraktive sommerhusbeliggenheder i Danmark, som strandaficionados er enige om har den bedste strand på Nordkysten. Hvid og sandfyldt er den, bred og lang er den, og så er den en strand med sandbanker, bølgende riller i sandbunden og børnevenlig. Indkøb er i Hornbæk, her er caféer, restauranter og lækre butikker bare en halv time fra København. Dronningmølle og Hornbæk har som Skagen lyset, der altid har tiltrukket kunstnere med pensel og lærred.

Bestil salgsmateriale

Musvågevej 49, 3120 Dronningmølle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg