Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Munkerup Have 11, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Bare 75 meter til stranden, visse vasse...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:8.000.000 DKK
  • Ejerudgift:4.043 DKK
  • Boligareal:166 m2
  • Grundareal:432 m2
  • Værelser:6
  • Garage:39 m2
  • Sagsnr.:IEN70840

Bare 75 meter til stranden, visse vasse...

Der er stranden i Hornbæk, og så er der stranden i nabobyen Dronningmølle, hvor vandet er lidt mere Kattegat end Øresundsvandet i Hornbæk. Det er stadig Øresund, nuvel, for vandet bliver først fuldbyrdet til Kattegat efter fyret i Nakkehoved. Og det fyr ligger som bekendt lige efter Dronningmølle. Stranden heroppe er hvid og sandfyldt, den er bred og lang, og så er den en strand med sandbanker, bølgende riller i sandbunden og børnevenlig dybde langt ud.

Sommerhusområde, ja, det er Dronningmølle for flere og flere udenlandsdanskere, som enten bor her hele sommeren, eller overvejer at flytte permanent hertil. Og dem er der en del af i kvarteret omkring Munkerup Have. Sommerhuset i Munkerup Have 11 er bygget og isoleret som et helårshus i 2009, det er på 166 m2, og det er lige til at flytte ind i. Det ligger på en lille skovskrænt med trapper direkte til stranden. Her er vandet altid rent, altid klart og altid i bevægelse. Grunden er ikke stor, 432 m2, til gengæld er den nemt at holde.

Solnedgange, de får ikke smukkere på Sjælland end her, og de opleves nede på stranden. Fra huset til stranden er der bare 75 meter, visse vasse, og den slags beliggenheder er der ikke mange af i Dronningmølle. Dronningmølle by er ikke en større sommerhusby. Det er Hornbæk derimod, som ligger 10-15 cykelminutter ad Nordkyststien, som går langs kysten hele vejen til Hornbæk Havn. Til forskel fra så mange andre sommerbyer er Hornbæk også fuld af liv om vinteren.

Bestil salgsmateriale

Munkerup Have 11, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg