Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mosebøllevej 5A, 4500 Nykøbing Sj

Mosebøllevej 5A

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:80 m2
  • Grundareal:1.483 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN2986

Mosebøllevej 5A

Bud er velkomne – Fra dette velholdte sommerhus har I kun 100 meter til den yderst børnevenlige Skærby Strand. Der er gode muligheder for at gå lange, rolige ture langs stranden og nyde landskabet eller bare sidde og nyde den betagende solnedgang. Dette sted er meget attraktivt for dem, der holder af natur og ro. Man behøver ikke spekulere på at så plæner og anlægge blomsterbede, men kan leve i ét med naturens træer, planterne og det rige dyreliv, der omfatter harer, fasaner, egern, rådyr og kvidrende småfugle. Grunden er på 1.483 m2.

Sommerhuset er opført i 1986 af de nuværende ejere, der har sat en ære i at vedligeholde huset både indvendigt og udvendigt. Det er blevet malet i en pæn, diskret grå farve på det udvendige træværk, hvilket passer godt til de hvidmalede vinduer. Også træterrassen er blevet malet i en matchende farve efter billederne er taget. Huset er klar til indflytning for nye ejere, der kan råde over i alt ti sengepladser. I soveværelset er der en dobbeltseng. De to værelser har hver to køjesenge. Den hyggelige alkove har ligeledes to sovepladser Og i annekset findes de to sidste sovepladser. Der er således rigeligt med plads til overnattende gæster, der også vil nyde de store terrassearealer, der er rundt om huset på tre sider. Den overdækkede terrasse vender mod eftermiddags- og aftensolen. Indenfor er der hyggeligt med brændeovn, som kan varme hele huset op ved behov på årets køligere dage. Desuden el-varme til at supplere. Loftet går til kip, og lysindfaldet er godt i køkkenalrum og stue, der er hyggelige og velindrettede rum med alle faciliteter til et afslappende sommerhusliv.

Huset, der er på 80 m2, er også anvendeligt til udlejning for især det modne publikum og børnefamilier, der sætter pris på den naturskønne og rolige beliggenhed ved skov og strand. Dette velholdte hus er lige til at tage i brug.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg