Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Morænebakken 42, Veddinge Bk, 4540 Fårevejle

Du skal ud og investere, og jeg skal til damefrisør...

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:66 m2
  • Grundareal:2.351 m2
  • Værelser:3
  • Garage:25 m2
  • Byggeår:1976

Du skal ud og investere, og jeg skal til damefrisør...

En ung mand arver 100.000 kr. i 1973. En ung hustru beder ham om at gå ud og investere pengene, for nu skal hun til damefrisør. Den unge mand gik ud og købte grunden på Morænebakken 42 i 1. række til vandet i Sejerøbugten og byggede et sommerhus. Et eventyr begyndte og først nu skal historien have en ende. Et 50-årigt, langt samliv fortæller lidt om kærligheden til et sommerhus på en beliggenhed, der nok ikke bliver meget bedre. Kystmatrikler er der ikke mange af på Sjælland, og sikkert er det, at der ikke kommer flere.

Det er et sommerhus med en udsigt så stor, som armene kan brede sig. Sejerø kan man røre ved, og i klart og godt vejr kan man skimte Mols Bjerge i den dybe horisont. Strandene heroppe er kendt blandt strandaficionados for at være de bedste på Sjælland. Det er strande med klitter, de er meget børnevenlige og fotogent beliggende som i en brochure ud til Sejerøbugten. Huset er på 66 m2, ikke verdens største, men godt tænkt og indrettet, så her er plads til familien med børn. Men strandgrunden er stor, 2.351 m2 lige ned til stranden. Her kan man sætte sig på en sten og se, hvordan vandet har det i dag. Eller se Solen gå ned. Eller bade. Eller gå tur med børn og børnebørn i de lyse sommermåneder og slå smut med flade sten i vandet. Et nyt eventyr skal begynde, sådan er det for enhver bolig, hvor en ny familie flytter ind.

Veddinge Bakker er en invitation til ro og fordybelse, et langsommere liv med ferier og weekender, hvor omgivelserne ikke spænder ben. Veddinge Bakker og moræne er det samme. Moraine er en sydfransk dialekt og betyder rullesten, løse sten. Isbræerne afsatte morænerne, det bakkede landskab, som er en blanding af ler, sand, grus og sten. Moræneområder er frugtbare, ogt bedste grundlag for intensivt agerbrug. Derfor er her gårdbutikker og boder med grøntsager, hvor de bedste restauranter i København køber ind.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Næsvej 60, Ordrup, Fårevejle

Fritidshus

Næsvej 60, Ordrup, Fårevejle

Pris

14.000.000 DKK

Boligareal

135 m2

Grundareal

7.380 m2

Værelser

3

NY PRIS
Skovstien 14, Kårup Skov, Fårevejle

Fritidshus

Skovstien 14, Kårup Skov, Fårevejle

Pris

16.000.000 DKK

Boligareal

110 m2

Grundareal

4.512 m2

Værelser

5

Ulstrup Sønderstrand 44, Kalundborg

Fritidshus

Ulstrup Sønderstrand 44, Kalundborg

Pris

8.500.000 DKK

Boligareal

180 m2

Grundareal

2.475 m2

Værelser

4