Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Møllegårdsvej 7, 2100 København Ø

En villa til den pris på Østerbro? Umuligt

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:166 m2
  • Grundareal:368 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN8687
  • Energimærke:
    B

En villa til den pris på Østerbro? Umuligt

Med stier næsten hele vejen rundt ligger Emdrup Sø krammet inde mellem villavejene. Fra erindringernes bøger fortælles der om seværdige palæer mellem gamle og fredede træer, der spejler sig i søvandet. Her er også en lille park, hvor man kan sætte sig på en bænk og tælle fugle eller slappe af. Ude i søen ligger en lille ø, hvor gråænder, troldanden, grågæs og hættemåger hygger sig. Ja, det kommer der så æg med små fugle ud af. Og så er der fisk i vandet, som har lystfiskernes opmærksomhed. Der sker noget omkring Emdrup Sø om sommeren.

På den yderste af den yderste kant af det yderste Østerbro ligger Møllegårdsvej ved Emdrup Sø. Med den adresse er der ikke langt til noget i byen og omegn. Hellerup, København og den hippe Nordvest er lige om hjørnet. Det samme er de gode institutioner, de gode skoler, gymnasier og sportsfaciliteter. Huset i nummer 7 er bygget i 2000 og udvidet i 2011. Her er 166 pivlækre m2, som alle er lige til at flytte ind i. Børnene har deres afdeling på 1. sal, forældrene deres i stueetagen, så er alle glade. Grunden er på 368 m2 med en solrig have, der stort set passer sig selv.

Emdrup var oprindelig en landsby med en historie helt tilbage til 1186. I 1800-tallet opførte folk fra det københavnske borgerskab et par landsteder ved Emdrup Sø, og området udviklede sig voldsomt op gennem samme århundrede. I 1901 blev Emdrup sammen med Brønshøj indlemmet i Københavns Kommune.

Udforsk andre
Villaer til Salg