Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Møllebakken 6A, 4581 Rørvig

At forestille sig, det er opgaven

Specifikationer

Byggegrunde
  • Grundareal:800 m2
  • Sagsnr.:IEN8654

At forestille sig, det er opgaven

Det er ikke verdens nemmeste opgave at stå på en tom grund med sne og brunt vintergræs og forestille sig et hus med have og terrasse og indkørsel og en bil eller 2 i carporten. Det er måske lidt nemmere at forestille sig hverdagen indendørs med gang i gryderne og et glas rødvin på køkkenøen, mens ilden buldrer i pejsen. Men at forestille sig, det er opgaven for alle, der overvejer at bygge et nyt helårshus op fra grunden. Det hjælper lidt på det hele at få en arkitekt med fra begyndelsen, de ser færdige løsninger, hvor andre ingenting ser.

Tæt på havnen i Rørvig ligger en tom helårsgrund på 800 m2 på Møllebakken. Med en bebyggelsesprocent på 30% kan her bygges et stort helårshus, men mindre kan selvfølgelig også gøre. Selv om Rørvig er kendt for at være en populær sommerhuskommune med over 26000 sommerhuse, er byen ikke en by, der sover om vinteren. Rørvig er en lille by, ja, men her bor over 1000 mennesker fast hele året, så der er liv og trafik på caféerne og i butikkerne hele året.

Det tager en time og ét kvarter at køre til København fra Rørvig. En tur, som har været med til at gøre Rørvig til en af de mest eftertragtede sommerhusbyer på Sjælland. Her er alt. En hyggelig havn, som samler byen. Her er færge til Hundested, de bedste strande mod Kattegat, her er vild og kultiveret natur. Og lige om hjørner fra Møllebakken har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse.

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg