Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Møllebakken 13, Lumsås, 4500 Nykøbing Sj

Formentlig den smukkeste sommerhusudsigt på Sjælland...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.795.000 DKK
  • Ejerudgift:2.864 DKK
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:2.124 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1972

Formentlig den smukkeste sommerhusudsigt på Sjælland...

Heroppe i Lumsås, lige her i begyndelsen af Odden med kilometerudsigten ud i Sejerø Bugt, her har Sjælland det smukkeste, maritime landskab, den uberørte og vilde istidsnatur, stilheden og den store stjernehimmel. Af de 5 sanser oplever øjnene mest, men lyset ude i Sejerø Bugt er ikke nemt at sætte ord på. Nemmere er det med sommerhuset på Møllebakken, for det står stort set, som det blev bygget i 1972.

Med 45 meter over havet ligger det højt med Sejerø Bugt i baghaven og vandet i Kattegat i forhaven. Inde og ude, udsigten er mageløs, ganske enkelt, formentlig den smukkeste sommerhusudsigt på Sjælland. Møllebakken 13 ligger som det sidste hus på en lukket vej, absolut ingen trafik her. Det er bygget i 1972 og står i dag som en repræsentant for sin tid, altså lige bortset fra nyt køkken, nyt badeværelse og nye vinduer. Alle 76 m2 er isoleret som et helårshus, velkommen sommer og vinter. Og så står det på en 2.124 m2 naturgrund med biodiversitet i græsserne og masser af fugle i luften. Et meget lyst sommerhus med anneks bare 55 minutter fra København med plads til familien med børn og venner på besøg. Tak for det.

En af Sjællands bedste badestrande er en gåtur på 5 minutter. Sjællands Odde er små 15 kilometer lang, og det tager ikke mere end 10 minutter at køre til Oden Færgehavn, som har Nordvestsjællands bedste fiskeforretning. Her ender stenbiderne med deres æg, og jomfruhummerne eksporteres herfra ud i verden. Havneby er en cykeltur væk. Sjællands Odde er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. Her er hyggelige gårdbutikker med grøntsager så gode, at de bedste restauranter i København tager turen til Odsherred for at købe deres grøntsager netop her. Her er masser af gastronomi, ja, og vinmarker, som vinbønderne tryller om til vin, som hvert år bliver bedre og bedre.

Bestil salgsmateriale

Møllebakken 13, Lumsås, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg