Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mimershøj 8, Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle

Mimer er den klogeste, derfor valgte han Mimershøj...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:178 m2
  • Grundareal:1.773 m2
  • Værelser:5
  • Garage:35 m2
  • Sagsnr.:IEN11066

Mimer er den klogeste, derfor valgte han Mimershøj...

Med vejnavne som Torshøj, Lokeshøj, Odinshøj, Baldershøj, Brageshøj, troldhøj og Mimershøj er det åbenlyst, at guderne og aserne i den Nordiske mytologi har valgt at holde øje med hinanden i Veddinge Bakker. Udsigt er tydeligvis vigtig for dem, for de ligger alle højt, de har alle udsigten til langt ude i Kattegat, og det har de haft siden istiden dannede det kuperede landskab i Odsherred.

Mimer er morbror til Odin, og i mytologien er han den klogeste af alle aser. Sikkert også derfor han valgte Mimershøj, for til evig tid har vejen den smukkeste udsigt i bakkerne. Sommerhuset på Mimershøj 8 er med 178 m2 et stort sommerhus, her er mange værelser og mange sovepladser. Godt for den store familie, men også velegnet til udlejning. Det er bygget i 2004, det samme er garagen på 35 m2. Grunden er på 1.773 m2.

Strandene heroppe kaldes Den Danske Riviera. Det lyder måske lidt oppustet i et land med vores breddegrader. Men Odsherred mod Kattegat har nogle af de bedste sand- og badestrande på Sjælland, så der er ikke tale om sprogtyveri fra den Franske eller Spanske Riviera. Mange lande har deres Riviera, vi har vores, og den ligger i Odsherred. Sommerhusene heroppe er derfor populære. Veddinge Bakker er noget ganske særligt. Derfor er bakkerne en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, som også er kendt for sine mange gårdbutikker og boder med de bedste grøntsager. Cykelfolket med kliksko og lycra er vilde med bakkerne, Tour de France feltet kommer forbi lige om lidt. Kajakfolket og lystfiskerne er vilde med vandet og ørrederne. Sommerhusfolket er vilde med det hele.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg