Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mikkelborg Park 16, st. tv., 2970 Hørsholm

Mikkelborg Park, det bliver ikke meget bedre...

Åbent hus uden tilmelding
11. Dec 12:00-12:30
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.095.000 DKK
  • Ejerudgift:5.241 DKK
  • Boligareal:111 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1987
  • Energimærke:
    D

Mikkelborg Park, det bliver ikke meget bedre...

Mikkelborg, ja, det er det skønneste naturområde mellem Rungsted Havn og Mikkelborg Havn. Her er en fredet, offentlig strandpark, her er får på græs, skov, det smukkeste slot og strandenge med drøvtyggende køer i Nivåbugten. Ikke mindre end 8 hektar blev fredet i 1999 for at bevare det karakteristiske strandvejsmiljø. Mikkelborg Park blev bygget i 1987 og ligger i Hørsholm på en af de bedste beliggenheder i Nordsjælland, lidt hævet over Øresund og med golfbane i baghaven. Her er 220 lejligheder. Lejligheden i stueetagen i nr. 16 er på 111 m2. Her er havudsigt, som man siger, selvom Øresund er et sund.

Lejligheden er netop renoveret helt i bund med detaljer og gennemgående ens materialer. Cooker og Smart TV i køkkenet, vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset. Ingen har endnu boet her, alt er nyt, og alt er lige til at flytte ind i, plug and play. Ingen vedligeholdelse her de næste mange år. Med til lejligheden hører en ugeneret, privat terrasse med morgensol, og endnu en terrasse med dybe udsigter ud over parkanlægget og til Øresund. Her er masser af park, masser af grønt, masser af luft.

2 kilometer mod syd ligger Rungsted Havn, som er den største lystbådehavn på den nordsjællandske kyst. Den blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser fra joller til store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er lækre forretninger og 11 restauranter i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. 10 bilminutter er der til Louisiana. Altså museet. Det er så internationalt kendt, at det har taget navneforandring fra Kunstmuseum til Museum of Modern Art. Det er på niveau med MOMA i New York og Guggenheim i Bilbao. Indkøb? 5 minutter til Hørsholm, byen med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland.


Bestil salgsmateriale

Mikkelborg Park 16, st. tv., 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Lejligheder til Salg