Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mellemvangen 22, 4581 Rørvig

Enhver generation møder sin tid med fornyelse

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:157 m2
  • Grundareal:2.066 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2010

Enhver generation møder sin tid med fornyelse

Enhver generation møder sin tid med fornyelse

Sorte træsommerhuse med hvide sprossevinduer og forlængede terrasser ud i terrænet er populære, også i Rørvig. Hvor murede huse mere signalerer villa og helårshus, har sorte træhuse et klart budskab: Jeg er et sommerhus. De fleste er bygget i forrige århundrede, men nybyggede, sorte træhuse har det samme minespil, som de altid har haft.

Nogle af dem følger dog ikke helt reglerne, og det gælder sommerhuset på Mellemvangen 22. Måske fordi det er bygget i 2010, måske fordi det som enhver generation møder sin tid med fornyelse. Med anneks er det 157 m2 (Heraf hovedhus 132m2 og anneks 25m2). Stort for et sommerhus. Mange soveværelser, mange sengepladser. Store vinduer, meget lys. Mest imponerende er stuen, som med sine 55 m2 og næsten 5 meter til loftet sætter en ny standard for rum i et sommerhus. Og rummet forsætter og forlænges som overdækket terrasse med Red Balou på dækket. Grunden er på 2.066 m2, så her er også plads til at beundre huset på afstand. Her er solkroge på terrasse og have med lys hele dagen.

Den nye familie får ikke langt til stranden. Gennem plantagen er der 10 minutter til én af Sjællands bedste og mest børnevenlige badestrande. Det er Rørvig Strand ved Kabelhuset, hvor livredertårnet er bemandet hele sommerferien. Vejr og vind er et slaraffenland for kite- og windsurfere. Rørvig er den første by til højre ved indsejlingen til Isefjord. Det er en gammel fiskerlandsby midt i den smukkeste natur, Sjælland har at byde på. Rørvig har altid været en af de mest attraktive sommerhusbyer med Isefjord mod øst og Kattegat mod nord, siden de første sommerhuse blev bygget i slutningen af 1800-tallet. Cykelturen til hyggelige Rørvig Havn tager 5 minutter.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg