Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Melchiorsvej 1, ST. TV., 2950 Vedbæk

Nybarok i Vedbæks baghave

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:149 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1911/2018
  • Energimærke:
    C

Nybarok i Vedbæks baghave

Henriksholm er et klassisk eksempel på hvad der kan ske, når bygherre, entreprenører og arkitekter sætter sig omkring et bord for udvikle et eksklusivt boligområde, som tidligere var adresse for forsvarskommandoen og flyvevåbenet. Resultatet er et elegant og eftertragtet fællesskab af natur, by, villaer, rækkehuse og lejligheder. Nogle af de ældre bygninger ligger her endnu, hvor især forsvarets, nybarokke hovedsæde står som autoritet med facader mod alle 4 verdenshjørner. Det har det gjort siden det blev bygget 1911. Nybarok var en kort stilperiode i Danmark mellem 1905 og 1920. Og ejendommen på Melchiorsvej 1 er en markant repræsentant for perioden. Det smukke gamle er med i alt det spændende nye.

Lejligheden i stueetagen til venstre er én ud af 8 lejligheder i bygningen. Entréen til lejlighederne er en imponerende hall med den stiltypiske trappe til de 4 etager. Alle lejligheder er renoveret til det moderne liv. I ombygningen er der været respekt og ærbødighed for nybarokkens flotte detaljer som pejse, træudskæringer, ornamenter og relieffer. Lejligheden er på 149 m2. Den fælles kælder er flot istandsat med fællesrum og stort depotrum til opbevaring. Der er plads omkring ejendommen, der står på en 8.028 m2 stor grund. En så markant ejendom har brug for afstand til sin beundrer, den har brug for plads til at blive tilbedt.

Uden for vinduerne løber rådyr både i haven og på Maglemosens fredede områder mod syd. Vedbæks butikker, caféer og restauranter ligger 10 gåminutter væk, det samme gør stranden ved Vedbæk Havn. Der er få minutter til kystbanen på Vedbæk Station. Ding, dong. Toget standser i København om 20 minutter. Naturen og udsigten er stor i Vedbæk. Her er alle muligheder for et aktivt udendørsliv med løbesko, på mountainbike eller gåture i skoven. Vedbæk by er én af de mest hyggelige og attraktive byer på kysten i Nordsjælland.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Engelstedsgade 6, st., København Ø

Lejlighed

Engelstedsgade 6, st., København Ø

Pris

6.990.000 DKK

Ejerudgift

2.782 DKK

Boligareal

112 m2

Værelser

4

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.091 DKK

Boligareal

95 m2

Værelser

3