Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mathiesens Enghave 20, Kulhuse, 3630 Jægerspris

Så koselig med den mest fantastiske utsikten...

Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.345 DKK
  • Boligareal:46 m2
  • Grundareal:2.420 m2
  • Værelser:2
  • Carport:23 m2
  • Byggeår:1979

Så koselig med den mest fantastiske utsikten...

Den fine lille hytta på toppen av Hornsherred er så koselig. Kunne den snakke, ville den snakket norsk, for det er en norsk Bete Beitski-hytta bygget i 1979. Men nå har Norge også vært dansk en gang, så vi kan vel forstå hverandre.

Ja, det kan vi, men nu ligger Hornsherred jo altså i Danmark. Når terrassen omkring et sommerhus er større end antallet af m2 indenfor, så er det nok fordi udsigten i alle retninger er wow-så-fantastisk. Med sine 46 m2 sommerhusbolig og en hems på lidt over 16 m2 er her plads til familien med børn og venner på besøg. Så koselig, som de siger oppe i Norge, når en stemning er rigtig hyggelig med ild i brændeovnen. Alt ligger lige ned til Fjordhavet, en fælles etikette for vandet i Roskilde Fjord, Isefjord, Holbæk Fjord og Lammefjorden. Ja, helt ideelt er det at padle rundt på sit Paddleboard, det bliver ikke meget bedre end her. Grunden er en 2.420 m2 naturgrund med biodiversitet i græsserne, så insekterne kan feste sammen med blomsterne. Bortset fra en græsplæne og en sti ned til fjordvandet passer grunden sig selv.

Over den nye Kronprinsesse Mary Bro til sjællandsfastlandet tager turen til København bare små 3 kvarter. Visse vasse. Alle udendørs aktiviteter i Hornsherred er muligt. Cykling er godt i det kuperede landskab. Nordskoven ligger lige om hjørnet. Skoven er god at løbe i, og sejlerne sejler rundt i fjordene.

Og hva er en Bete Beitski-hytta da? Det er en hytta bygget på justerbare stolper for å håndtere en uregelmessig undergrunn, som er så typisk for steinete grunner i Norge. Men de er også horisontale, rektangulære vinduer med en enkelt, horisontal stang. Og så er det en hytta med åpent tak og stor hems.

Bestil salgsmateriale

Mathiesens Enghave 20, Kulhuse, 3630 Jægerspris

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Norman Knudsen
Kontaktperson

Mathias Norman Knudsen
Partner Holbæk og Odsherred
Ejendomsmægler MDE
mathias@eltoftnielsen.dk 25 74 22 02

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg