Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Martin Luther Kings Vej 7, 6. th., 2450 København SV

Her kommer kun Vor Herre højere...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.250.000 DKK
  • Ejerudgift:3.780 DKK
  • Boligareal:124 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10943
  • Energimærke:
    A2015

Her kommer kun Vor Herre højere...

Kanaløer og kanalbyer er ikke nye ord i det danske sprog, for de har været her i flere hundrede år på Christianshavn. Men kanaløer og kanalbyer er så nye i København SV, at Enghave Brygge ikke ville genkende sig selv på et 8 år gammelt foto. Her er bænke og strandsiv i gården som var vi i Tisvilde Hegn på Nordkysten, her er kanalvand med kajakker og vinterbadere, som slår hul på kanalisen mellem spændende arkitektur bare 10 cykelminutter fra København.

Til gengæld er penthouse et nyt ord i sproget. Det er wow også. Og er man bare lidt i tvivl om hvad de betyder, skal man bare tage elevatoren op til 6. sal på Martin Luther Kings Vej 7. Ja, det er øverst oppe, her kommer kun Vor Herre højere. Med dobbelt lofthøjde, repos, tagterrasse, flere altaner, masser af lys, med vand og København og Islands Brygge i udsigten, ja, wow, dér har selv Dansk Sprognævn brug for nye ord. Lejligheden er på 124 m2 i en bygning fra 2017 tæt på København og lufthavnen. I 2024 åbner en ny metrostation ved Havneholmen få minutter fra Martin Luther Kings Vej, så hvis afstand måles i tid, så ligger Indre By og alle byens kulturelle og gastronomiske tilbud lige om hjørnet.

Martin Luther Kings Vej 7 på kanalhalvøen Kærholm har sine sociale fællesskaber. Her er morgenbadsklub, madklub og strikkeklub. Hundeluftere klubber ikke, men de har deres fælles hilseritualer. Her er selskabslokale til arrangementer og private fester. Fisketorvet er en lille cykeltur væk. Det hippe Vesterbro er nærmeste nabo med specialbutikker, restauranter og caféer ad libitum. Enghave Brygge er et af de mest spændende kvarterer på kanten af København.

Bestil salgsmateriale

Martin Luther Kings Vej 7, 6. th., 2450 København SV

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg