Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Martin Luther Kings Vej 21, 7., 2450 København SV

Alle er pionerer på Kærholm

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:202 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN8206
  • Energimærke:
    A2015

Alle er pionerer på Kærholm

Kanaler og broer, bænke og strandsiv i gården, kajakker i kanalen, spændende arkitektur, 10 cykelminutter fra byens centrum. Luftede man den tanke for bare 5 år siden, ville man nok blive betragtet som lidt ved siden af sig selv. For vi er ikke i Amsterdam, men på en lille kanalø, på øen Kærholm, som sammen med Lyngholm og Myrholm og halvøerne har forandret Enghave Brygge til ét af de mest attraktive områder på kanten af København.

Lejligheden på 7. sal er nu til salg. Elevator, selvfølgelig. Jo højere oppe, desto bedre, for det er her, at udsigten og lyset er. Udsigten til kanalerne, husbådene og Islands Brygge på den anden side af Københavns Kanal. Det sydlige, maritime København har fået bygninger, der vender ansigt og krop mod vandet. Lejligheden er på 202 m2 i en bygning, der fylder 4 år i år. Øen Kærholm er tæt på alt. Tæt på København og Vesterbros pulserende café og natteliv, metroen og lufthavnen.

Alle er pionerer på Kærholm, alle er nye på samme ø, alle er interesseret i samvær og nye fællesskaber. Kærholm er derfor også klubbernes halvø med vinterbadeklub, strikkeklub, kajakklub, motionsklub og vinklub. Er der behov for en ny klub, kommer der en ny klub. På havnefronten uden for ejendommen sidder øens beboere og hygger sig med et glas vin. Her er biler, men ingen trafik. Kærholm er et mønstereksempel på, hvordan kreative arkitekter og visionære byplanlæggere kan skabe liv, tilværelse og mening i et ellers slidt og halvkedeligt kvarter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg