Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Markvejen 5, Undløse, 4340 Tølløse

Midt i ingenting, stilheden er larmende ...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
 • Pris:3.995.000 DKK
 • Ejerudgift:3.591 DKK
 • Boligareal:124 m2
 • Grundareal:40.207 m2
 • Kælder:2 m2
 • Værelser:1
 • Garage:40 m2
 • Bygget/ombygget:1930/1968
 • Energimærke:
  F

Midt i ingenting, stilheden er larmende ...

Midt imellem Sorø, Holbæk og Ringsted og midt på Sjælland ligger en lystgård som 2 bygninger på 313 etagemeter. Muligheden for at være to familier er her. Drilske tunger uden ægte sans for humor siger, at gården ligger midt i ingenting, og det har de fuldstændig ret i. Stilheden er larmende, og det er den, man skal ville for at bo her. Adressen er Markvejen 5 i Tølløse, vejen er en grusvej på 900 meter, og den ender midt på gårdspladsen. Hertil og ikke længere.

Ejendommen er bygget i 1930 og om- og tilbygget i 1983. Det ligger højt og solitært med privat jagt, skov, kronvildt, råvildt og stengærde til de århundrede gamle egetræer i naboskoven Syvendeskoven. Grunden er på lidt over 4 hektar med en natur, der er særegen på Sjælland. Der er små oaser i haven, og sætter man sig på en fugls vinger, ligger Brorfelde astronomiske Observatorium lige om hjørnet. Her er ingen lysforurening, så stjernehimlen er stor, her er noget at kigge på. Undløse er den nærmeste by, en tur på 3 kilometer. Det er en by med et aktivt foreningsliv, sportshal, skole, institutioner og indkøb.

Grunden er kuperet med op til 44 højdemeter. Nuværende ejer har vedligeholdt et smukt stisystem på grunden, så man ubesværet kan gå tur i egen skov til duften af og de stille lyde i naturen. Postnummeret er 4340 Tølløse. Som klassisk stationsby er Tølløse fra den tid, hvor jernbanerne blev udbygget fra 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet. Der er 13 kilometer til Tølløse, herfra er der 45 minutter med tog til København.

Bestil salgsmateriale

Markvejen 5, Undløse, 4340 Tølløse

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Landejendomme til Salg