Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Marievej 17, Mørdrup, 3060 Espergærde

Huset ved ikke, hvor det ender

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:23.800.000 DKK
  • Ejerudgift:21.615 DKK
  • Boligareal:664 m2
  • Grundareal:2.879 m2
  • Værelser:11
  • Carport:90 m2
  • Bygget/ombygget:1910/1986
  • Energimærke:
    E

Huset ved ikke, hvor det ender

Tårnhuset på Marievej i Espegærde er på alle måder et særligt, særligt hus. Det er bygget med et tårn, som var huset meget ældre end sin alder. Det er bygget med usædvanlig meget plads, ikke mindre end 664 m2 er her, plus de 46 m2 i udestuen. Normalt fylder en indendørspool på en del i selv store huse, men ikke her. Der er barstue, pejsestue, billardstue, spisestue, opholdsstue, klaverstue, udestuer, terrassestuer og 3 garagestuer til bilerne. Her er så meget plads, at huset ikke selv ved, hvor det ender. Grunden er på 2.879 m2 med den smukkeste hængepil, som formentlig er lige så gammel som huset, der er bygget 1910. Arkitektonisk et smukt hus, som vil sine omgivelser noget. Og hvem skal så bo her? Det skal den store familie, hvor der også er plads til erhverv hjemme.

Espegærde er byen på og bag Strandvejen efter Humlebæk lige før Helsingør. Lille er den, byen, men stor nok til at have sit eget postnummer. Historien begynder som et lille fiskerleje allerede i 1500-tallet, hvor kysten i 1800-tallet blev attraktiv for landliggere, altså dem, der boede i byerne om vinteren og søgte natur, romantik og følelser om sommeren. Gennem de sidste 150 år har byen udviklet sig til en hyggelig kystby med skole, indkøb, gode restauranter, hyggelige caféer og fastlandliggere på alle matrikler. Med egen strandvej og lystbådehavn er stemningen af fiskerleje uberørt. Fra Espergærde er der bare 2 kilometer til Louisiana Museum of Modern Art, hvor kunsten, naturen og arkitekturen mødes, som var det aftalt fra begyndelsen.

Bestil salgsmateriale

Marievej 17, Mørdrup, 3060 Espergærde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Villaer til Salg