Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Marievej 17, 1 + 2, 2900 Hellerup

Nej, der er ingen statue af CL Ibsen i Hellerup . . .

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:14.800.000 DKK
  • Ejerudgift:7.554 DKK
  • Boligareal:152 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1900
  • Energimærke:
    D

Nej, der er ingen statue af CL Ibsen i Hellerup . . .

CL Ibsen var proprietær og filantrop, ja, det var ham, der kloakerede, anlagde veje og for alvor grundlagde Hellerup med strandvej og sundveje. Nogle af dem fik familien Ibsens pigenavne som Frederikkevej, Marievej og Carolinevej. Smukke, smukke veje er de stadig lige ned til vandet i Øresund med ejendomme, som er nogle af de mest attraktive i Hellerup. Men Ibsen var en mand af sin tid med skarpe skel, så med klausuler sørgede han for, at strandvejskvarteret ikke måtte bebos af arbejderklassen. Det er ikke sladder, heller ikke rygter, det er en lille bid af vores fælles danmarkshistorie. Nej, der er ingen statue af CL Ibsen i Hellerup.

Marievej 17 er bygget i 1900, og har i dag 2 lejligheder, én i stuen og én på 1. sal, som er på 152 pivlækre m2 med sydøstvendt altan. Huset ligger på den sidste halvdel af vejen ned mod vandet, altså ingen trafik fra Strandvejen. Her er stille i vandenden. Med 2 etager er lejligheden så optimalt udnyttet, at her er plads til familien med 2 børn. Det er det 4. hus fra stranden, bare et par hundrede meter er der til vandet med kode til trappen. Her er det nemt og godt at være sommer- og vinterbader.

Nogle af landets bedste skoler og gymnasier ligger i Hellerup, byen med de lækre strøgbutikker, takeaway-butikker, restauranter, caféer, havnen, stranden, skoven og badeanstalten. København er 10 minutter væk, metropolen, byen med restauranterne, metroen, kulturen med gallerierne, teatrene og de smukke parker og pladser. Marievej er næsten nabo til shopping-centeret Waterfront med indkøb, wellness, restauranter og alt, hvad hjertet begærer i dagligdagen. Hellerup Havn ligger lige om hjørnet. Det samme gør Hellerup Strandpark, den fineste perle, hvor bænkene i den smukt anlagte staude- og rosenhave er en invitation til fred og ro. Hellerup Havn har sejl- og kanoklub, og i parken har Hellerup Idræts Klub anlagt 3 tennisbaner for medlemmer.


Bestil salgsmateriale

Marievej 17, 1 + 2, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg