Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Maglesøvej 61, Igelsø, 4300 Holbæk

Kigger ud i tiden, der var en gang

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:65 m2
  • Grundareal:826 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN9487

Kigger ud i tiden, der var en gang

Magle, pudsigt ord, som er med i mange stednavne. Også her på Maglesøvej og Maglesø i Holbæk. Men listen af Magle-stednavne er lang, og mange af dem endda langt oppe i Sverige. Vi har alle et Magle-stednavn i nærheden af, hvor vi bor. Magle er gammeldansk for stor, så Maglesø, Maglemose og Vridsløsemagle er eksempelvis steder, der tidligere fyldte noget.

Sommerhuset på Maglesøvej 61 fylder dog ikke så meget, men det gør grunden til gengæld, og naturen, stilheden og det kuperede terræn. Ja, det fylder alt det, et sommerhus skal. Huset er bygget i 1974 og er på 65 m2. Ingen tvivl om, at det trænger til lidt mere end en kærlig hånd og en omgang maling. Friske øjne vil måske begynde helt forfra og bygge nyt. Beliggeheden her er alle initiativer værd. Grunden er en naturgrund på 826 m2. Den er nabofri, og nye udstykninger har der ikke været mange af, for Brorfelde Observatorium ligger lige i nærheden, så området har i mange år været lysbeskyttet. Lys på Jorden forstyrrer de teleskoper, som kigger ud i tiden, der en gang var i rummet. Fred og ro er der derude, i hvert fald i en kikkert, og det er der også her med udsigt til Maglesøens dybde og charme.

Der ligger en del hyggelige, små byer omkring Maglesøvej. Store indkøb er i Holbæk, en biltur på 10 minutter. Holbæk er er én af Danmarks købsstæder bare 60 kilometer fra København. Siden 1980erne har byen været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg