Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Maglehøjvej 4, Abildøre, 4560 Vig

Som knappenålen, der rammer gulvtæppet...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:72 m2
  • Grundareal:1.859 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2017

Som knappenålen, der rammer gulvtæppet...

10 minutter sydøst for Vig ligger et sommerhus på Maglehøjvej. Det ligger som det næstsidste hus på en lukket vej midt i naturen i 1. række mod Lammefjord, så bortset fra naturens egne lyde fra vejr og vind og rådyr, ræve og egern, er her lige så stille som den berømte knappenål, der rammer gulvtæppet. Det er et sommerhus på 72 m2 med 2 soveværelser og hems, så her er plads nok til familien med børn. Det er bygget 2017, absolut ingen større vedligeholdelse de næste mange år. Grunden er en naturgrund på 1.859 m2, ikke meget havearbejde her. Tak for det. Magle betyder stor på gammeldansk, og det er et almindeligt hjælpestednavn mange steder i Danmark.

Indkøb i Egebjerg, Holbæk og Vig. Byer, som alle er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Odsherred er kendt for sine mange gårdbutikker og boder med grøntsager fra jorden og bær fra buske og træer. Det ved de på de bedste restauranter i København. De kommer her for at fylde spisekammeret op. Hornfisk og havørreder kan godt lide strandene i Odsherred. Det er i hvert fald de strande, de oftere svømmer ind til end så mange andre strande i Danmark.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg