Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Mågevej 23, 2970 Hørsholm

Den kvikke ornitolog i Hørsholm Kommune

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:171 m2
  • Grundareal:750 m2
  • Kælder:41 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN7777
  • Energimærke:
    D

Den kvikke ornitolog i Hørsholm Kommune

Fuglenes kvarter, fuglekvarteret, pippipkvarteret. Kært kvarter har mange navne. Der må have siddet en ornitolog i Hørsholm Kommune og tænkt, at nu, hvor vejene i det nye kvarter, som kommunen udstykkede i 1960erne og 70erne på kanten af Rungsted, skulle have navne, så gjaldt det om at have navne nok. Mange veje, mange navne. Og med alle de fugle vi har i Danmark, var det nemt. Kvik ornitolog. Kvarteret er i dag et eftertragtet fuglekvarter med huse, som har store vinduer og terrassedøre med glas fra gulv til loft. Sådan byggede man i 60erne.

På Mågevej ligger et hus på 171 m2 fra 1964. Det er bygget som et tidstypisk parcelhus. Men i dag er det ombygget til et cool, topmoderne hus, lækkert og intimt indrettet med køkken til kip. Det er et meget lyst hus, også selv om køkken, gardiner, møbler og flere vægge har mørke løsninger. Grunden er på 750 m2, ikke stor. Nuværende familie har med succes prioriteret en stor gårdhave, havens absolutte uderum. Resten er have med græs, som er nem at holde. Det er et hus tegnet til familien med børn.

Og børn har det godt i Hørsholm. Skolerne er kåret som Danmarks bedste. Ikke bare på trivsel, men også på faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Og så er her ikke langt til det maritime miljø i Rungsted Havn med caféer og masser af gode restauranter.

Udforsk andre
Villaer til Salg