Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Lyngvejen 12, 4500 Nykøbing Sj

Det bedste på denne jord er at gå på stranden med et barn i hånden ...

Åbent hus 10. Dec kl. 10:30-11:00
Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:18.000.000 DKK
  • Ejerudgift:4.434 DKK
  • Boligareal:211 m2
  • Grundareal:2.490 m2
  • Kælder:24 m2
  • Værelser:7
  • Byggeår:1918

Det bedste på denne jord er at gå på stranden med et barn i hånden ...

Nogle sommerhuse har trukket så meget karakter med sig fra begyndelsen af det forrige århundrede, at man forstår, hvad Michael Ancher så deroppe på Skagen. Han så og malede den rå og utæmmede natur, han så farverne og de sarte nuancer i lyset, han malede kvinderne på stranden og fiskerne i stuerne, og han viste os deres livtag med den barske natur med virkelighedstro skildringer af landskabet og den lokale befolkning. Tusind tak.

Sommerhuset på Lyngvejen 12 har havudsigten, naturen, stemningen, lyset og humøret fra Krøyer og Anchers malerier. Det er et af de sommerhuse, man gerne sætter sig ned og venter på i årtier. For hvis ikke ejerne overlader det til deres børn og børnebørn, ja, så bor de her i mange, mange år. Strandhuset, står der på facaden, og det er, hvad det er, et strandhus på stranden Nordstrand, den måske mest børnevenlige sandstrand på Sjælland ud til Kattegat i Nyrup Bugt. 500 meter lang og 30 meter bred er Nordstrand. ”Det bedste på denne jord er at gå på stranden med et barnebarn i hånden,” siger nuværende ejer, der har haft det i næsten 3 årtier. Og med 211 m2 sommerhusbolig og en grund på 2.490 m2 er her masser af plads til familien med børn og børnebørn. Arkitekttegnet af den danske arkitekt Ejner Andersen. Det er renoveret, charmerende og meget velholdt er det, alt er lige til at flytte ind i.

Strandhuset ligger mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland. Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Rørvig er der genvejsfærge til Hundested, og så har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse. Med 6.000 indbyggere, specialbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter er Nykøbing Sjælland Odsherreds købstad. Med salt og vand i luften, og med duften af lyng og træer kan man fra Strandhuset nå alt på en cykel. Bare en time fra København. Det bliver ikke meget bedre at have sommerhus på Sjælland.
Bestil salgsmateriale

Lyngvejen 12, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg