Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Løvsangervej 6, 2900 Hellerup

Hellerup, benenden af København...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:161 m2
  • Grundareal:977 m2
  • Kælder:87 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1934/2009
  • Energimærke:
    C

Hellerup, benenden af København...

Ikke mange byer i benenden af København fører til badeanstalt, strand, havn, skov, caféer, restauranter og lækre butikker. Men Hellerup gør. Som den første by på vej ud af København til Nordsjælland valgte tidligere tiders velhavere derfor ofte Hellerup, når de med mursten, håndværk og nytænkning ville sig selv, deres samtid og eftertid noget. Sådan var det også i 1930erne, da man byggede klassisk funkis, den stilhistoriske betegnelse for arkitekturen mellem 1. og 2. verdenskrig. Funkis fik danske arkitekter til at dele sig i 2 grupper: Den ene med Le Corbusiers hvide, kubiske huse, et klart brud med dansk byggetradition, og den anden, som kombinerede funkis med dansk håndværkstradition. Den sidste gruppe fik den største betydning for boligbyggeriet i Danmark.

Huset på Løvsangervej med funkisminder repræsenterer den sidste gruppe med gule mursten og dansk håndværkstradition. Funkis udnytter alle m2 optimalt, det er et velkommen til minimalismen og goddag til det funktionelle. Med 248 etagemeter m2 er den en af de fine ejendomme på vejen, hvor Jorden drejer døgnet rundt med det smukkeste lysindfald i alle husets rum. Det er muligt at bygge små 84 m2 til. Huset har netop været gennem en omfattende istandsættelse med nyt tag af naturtegl, kviste og kobbertagrender, ny skorsten, ny terrassemur. Og fjernvarme, mange tak. Lys og tør kælder. Ok, ikke flere oplistninger her, den udleveres ved besigtigelse. Alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind i. Terrasser mod øst og syd, altså morgenkaffe på den ene, sol på maven resten af dagen på den anden. Grunden er den klassiske hellerupstørrelse på 977 m2 med en hyggelig, gammel have beplantet med frugttræer og roser og græsser og stauder, nem at holde.

Vi er i det hellerupske kvarter mellem Bernstorffvej og Ingeborgvej få minutter fra Strandvejen. Bernstorffvej Station er 4 gåminutter væk. Hellerup er byen med alle intuitioner og nogle af de bedste skoler og gymnasier i Danmark. Fra Løvsangervej er der gå- og cykelafstand til det hele, til shopping-centeret Waterfront med indkøb og wellness.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Bakkedal 7, Hellerup

Villa

Bakkedal 7, Hellerup

Pris

12.800.000 DKK

Boligareal

243 m2

Grundareal

1.182 m2

Værelser

6

NYHED
Svanemøllevej 107, Hellerup

Villa

Svanemøllevej 107, Hellerup

Pris

22.995.000 DKK

Boligareal

225 m2

Grundareal

763 m2

Værelser

7

Baunegårdsvej 73B, Hellerup

Villa

Baunegårdsvej 73B, Hellerup

Pris

9.400.000 DKK

Boligareal

140 m2

Grundareal

116 m2

Værelser

4