Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Liselejevej 48F, 3360 Liseleje

Stranden, havet, himlen, naturen. Derfor

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:3.500.000 DKK
  • Ejerudgift:3.080 DKK
  • Boligareal:88 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN9703
  • Energimærke:
    A2015

Stranden, havet, himlen, naturen. Derfor

Stranden, havet, himlen, naturen. Derfor

Liseleje er en sommerhusby, ikke til debat. Og endda en af de mest attraktive på Sjælland. Heller ikke til debat. Men alligevel har lidt over 2.500 mennesker valgt at bo her hele året, fastliggerne, kaldes de, og lige om lidt er der plads til 11 nye familier. Midt i byen, er 7 lejligheder og 4 rækkehuse kommet op ad mulden, og er klar til kan de nye familier flytte ind.

Lækre er de, boligerne. De er mellem 59 m2 og 109 m2 i flere planer til priser fra 2.5 mill. kr. Modne voksne og seniorer med otium foran sig får det godt her. Hvorfor? Stranden, havet, himlen og naturen. Derfor. Hverdagen og stemningen i en sommerhuskystby har altid et andet tempo. Tiden går lidt langsommere, smilene er større. Liseleje er åben hele året, og eftersom turen til Frederiksværk blot er en køretur på 5-6 minutter, er der ikke langt til de store supermarkeder og alle detailbutikker.

Solen har flere solskinstimer i Liseleje end andre steder i Danmark. Timer bliver til dage, dage bliver til uger, uger til måneder, og de måneder kan tælles. Stenene i stranddiget er store, og de er varme, når solen skinner. Vandet er grønt og blåt i Kattegat. Byen er en klassisk sommerbadeby med sommerhusgæster i klipklapper og badekåbe. Naturlegepladsen Havtyren er populær. Byen er hyggeligt og afslappet på den helt rigtige måde, for alt du vil eje, det har Liseleje.Bestil salgsmateriale

Liselejevej 48F, 3360 Liseleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Lejligheder til Salg