Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Lindevej 14, 4300 Holbæk

Da England kom til Holbæk ...

Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:7.795.000 DKK
 • Ejerudgift:5.241 DKK
 • Boligareal:301 m2
 • Grundareal:1.355 m2
 • Kælder:95 m2
 • Værelser:9
 • Garage:22 m2
 • Sagsnr.:IEN9140
 • Energimærke:
  C

Da England kom til Holbæk ...

Da England kom til Holbæk … Som første- eller andengangskøber i København og omegn er det slet, slet ikke til at forstå, at man kan få så meget plads og så mange lækkerier så tæt på bymidte og gågade som her på Lindevej i Holbæk. Lindevej ligger i den attraktive, gamle bydel. Flytter man hertil, flytter man som en ekstra bonus til én af de 5 hurtigst voksende byer på Sjælland, og det er selvfølgelig godt for økonomien, for arbejdspladser og udvikling af byen.

Ikke helt tilfældigt hedder huset på Lindevej 14 Manor House. Det er bygget i 1900 i engelsk stil, og alt, alt, alt er renoveret fra himmel til kælder inden for de sidste 4 år. En gedigen renovering med varme i de massive egetræsgulve, sildebensfliser på gulve og vægge i badeværelse og en vinkælder, som selv en sommelier vil smile til. Pivlækkert er det hele. Og så er her rigtig mange m2, hele 301 af dem, så de 4 etager giver ikke bare plads til den helt store familie, de giver også plads til familien med dine, mine og vores børn. Grunden er på 1.355 m2 med spa og musik og tv på terrassen. Så kan man sidde her og hygge sig i måneskinnet.

Holbæk er efterspurgt, fordi den vil sine indbyggere og sig selv noget, som for eksempel ved at bygge Holbæk Sportsby, Danmarks største, der samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på – både på et sportsligt og socialt niveau. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter bliver derfor forkælet i Holbæk. Her er gode dagsinstitutioner, skoler og gymnasier.

Bestil salgsmateriale

Lindevej 14, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg