Lemchesvej 26B, 2900 Hellerup

Lemchesvej og den lille Ole med Paraplyen...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:32.000.000 DKK
 • Ejerudgift:11.667 DKK
 • Boligareal:184 m2
 • Grundareal:691 m2
 • Kælder:115 m2
 • Værelser:3
 • Carport:35 m2
 • Sagsnr.:IEN8103
 • Energimærke:
  A2015

Lemchesvej og den lille Ole med Paraplyen...

Landmand Peter Lemche har lagt navn til Lemchesvej. Ja, det var ham, der skrev Den lille Ole med Paraplyen. Hvad han næppe vidste var, at Lemchesvej og de andre sundveje i Hellerup skulle blive nogle af de mest attraktive veje i Danmark. I så fald havde han nok ikke doneret grunden til Hellerup Kirke kvit og frit, og han havde formentlig også solgt jorden på sundvejene til en højere pris. Peter Lemches gård hed Nordre Onsgård, derfor Onsgårdsvej.

Med bare 2 huse til vandet i Øresund har Lemchesvej 26B én af de absolut bedste beliggenheder på sundvejene. Vejen er den eneste vej i Hellerup med egen strand, og med kun 75 meter til vandet er det overkommeligt at bære kajakken ned til stranden. Huset er bygget i 2018 med energimærke A og derfor så nyt, som det kan blive. Her er 299 pivlækre etagemeter fordelt på 3 niveauer, spændende er de med løsninger, som kun et hus tegnet af en nytænkende arkitekt kan tegne. På den 691 m2 grund er her stille, her er fred og ro, her er overvågning hele døgnet og sikkert at bo.

Lemchesvej er også genvejen til Hellerup Havn og Hellerup Strandpark, den fineste perle, hvor bænkene i den smukt anlagte staude- og rosenhave er en invitation til fred og ro. Hellerup Havn har sejl- og kanoklub, og i parken har Hellerup Idræts Klub anlagt 4 smukke og charmerende tennisbaner. Alt er lige om hjørnet. Hellerup er strandvejsbyen med de lækre strøgbutikker, takeaway-butikker, restauranter, caféer, skoven og badeanstalten. København er 10 minutter væk med restauranterne, metroen, kulturen med gallerierne, teatrene og de smukke parker og pladser. Og så er Lemchesvej næsten nabo til shopping-centeret Waterfront med indkøb, wellness, restauranter og alt, hvad hjertet begærer i dagligdagen.

Bestil salgsmateriale

Lemchesvej 26B, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef, cand. merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg