Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Langstrupvej 41, Tinghøjgård, Langstrup, 3480 Fredensborg

En ø uden vand

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:553 m2
  • Grundareal:120.520 m2
  • Sagsnr.:IEN7253
  • Energimærke:
    D

En ø uden vand

Tinghøjgaard i Fredensborg er en ø uden vand. Ingen naboer, intet andet end marker og natur, så langt øjet kan se. Her har du lyst til at trække dig tilbage, her vil du bo.~Vi er ikke ude, hvor kragerne vender. Tinghøjgaard ligger 5 km fra Fredensborg, det samme fra kysten i Humlebæk og en halv time fra København. 3 generationer bor her i dag, og det har de gjort i 17 år. Tinghøjgaard er klar til nye ejere og hvad som helst: yogastudie, gårdbutik, værksted, erhverv, galleri. Mulighederne er ad libitum.

Tinghøjgaard er en invitation til den store familie i flere generationer, oldekollet, vennerne som ønsker at bo tæt eller den store familie, som ønsker masser af plads og højt til himlen. Her er 5.000 m2 have~med plads til at forsvinde i, og det omkransende~jordareal byder på frodige marker, søer og dyreliv. Tinghøjgaard er en stor og moderne gård fra 1856 i landzone. Beskatningen af alle herlighederne ved at bo her er til gengæld lille, for i landzoner betragtes herligheder pudsigt nok ikke som en skatteværdi.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg