Langebakken 1, 2960 Rungsted Kyst

Fra Rungsted til en eksotisk ø i Miami Beach...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:265 m2
  • Grundareal:957 m2
  • Kælder:65 m2
  • Værelser:7
  • Carport:42 m2
  • Byggeår:1973
  • Energimærke:
    A2010

Fra Rungsted til en eksotisk ø i Miami Beach...

Af og til har vi ligesom de gamle, græske digtere brug for det, der kaldes deus ex machina. Noget uventet udefra, en game changer. Sådan en deus ex machina står der på hjørnet af Langebakken og Rungsted Strandvej. Fra at være en tidstypisk, gedigent se-mig-gule-mursten-arkitektur fra 1973, har det været en tur igennem en forandringsmaskine, så det i dag er bygget om til en uforskammet lækker og selvsikker bolig med havudsigt, der lige så godt kunne ligge på en af de eksotiske øer til venstre over broen til Miami Beach. Ja, så har man set det med.

Uforstyrret lounge humør overalt, terrassemiljøet med den opvarmede pool og palmerne i krukkerne ikke mindst. En pina colada med knust is og ananas i skiver ville gøre godt her, mange tak. Men også inde, hvor vinduer fra gulv til loft og overlysvinduer giver rum skygger og vægge skarpt lys. Gulvarme, sildeben på gulvet, solcelleanlæg, varmepumpe, ladestation til elbil, sauna, fitness, kun lækre materialer, 265 etagemeter. Listen er meget længere. Den overdækkede altan på 1. sal følger husets 3 sider med wowudsigt over Øresund, altså sol hele dagen. Medejer af privat strand og badebro nede for enden af vejen, bare få hundrede meter for en nøgen vinterbader under badekåben. Grunden er på 957 m2 med en smuk have, nem at passe.

Skov, natur og havn fylder meget i Rungsted. Havnestemningen og den maritime atmosfære får man forærende med alle de lyde, der altid er i en lystbådehavn. Men Rungsted Havn kan meget mere. Den er en lille by med promenadeliv, lækre butikker, trendy caféer og masser af gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Rungsted på land er en by med gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Solbrinken 3, Rungsted Kyst

Villa

Solbrinken 3, Rungsted Kyst

Pris

11.995.000 DKK

Boligareal

263 m2

Grundareal

1.119 m2

Værelser

12

Solvænget 12, Rungsted Kyst

Villa

Solvænget 12, Rungsted Kyst

Pris

11.750.000 DKK

Boligareal

198 m2

Grundareal

1.365 m2

Værelser

8

Ewaldsvej 7B, Rungsted Kyst

Villa

Ewaldsvej 7B, Rungsted Kyst

Pris

8.995.000 DKK

Boligareal

141 m2

Værelser

3