Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Lange-Müllers Alle 30, 2960 Rungsted Kyst

Øresund fylder alt i udsigten

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:251 m2
  • Grundareal:1.906 m2
  • Værelser:5
  • Carport:36 m2
  • Sagsnr.:IEN9119
  • Energimærke:
    D

Øresund fylder alt i udsigten

Den absolut sidste grund i bunden af Lange-Müllers Allé er formentlig den bedste adresse, en familie kan ønske sig i Rungsted. En fantastisk udsigt over Øresund med kik til Hven beliggende på en stor grund med skoven til den ene side og havnen den anden.

Det sidste hus på Lange-Müllers Allé lever et dobbeltliv. Ja, officielt er huset det sidste hus på vejen. Men krop, ånd og sjæl, alt det vi lever for, det er ud til Rungsted Strandvej, ud til vandet i Øresund og stranden på den anden side af gaden. Som hus på Lange-Müllers Allé bliver adressen derfor ikke bedre for en børnefamilie. Børnene har skoven, de blinde villaveje og stisystemerne til skoler og fritidsaktiviteter, og de voksne har udsigten over vandet til Hven i Sverige.

Med markante vinduer langs hele østfacaden fylder vandet meget i udsigten. Huset er bygget i 1979 og er på 251 m2. En god størrelse til en børnefamilie, værelser er der nok af. Grunden er på 1.906 m2, her er plads til boldspil og aktiviteter. Med åbent til kip erkender man, at m3 er lige så vigtig for fornemmelsen af rum som m2. Fra tidligt forår til efteråret er de øst- og sydvendte terrassemiljøer nogle af de mest populære m2. Herude er antallet af m3 uendelig.

Sophienberg Lystslot er nabo. Det er tegnet og bygget af hofbygmester Nicolai Eigtved i 1742. Restaureringen blev i 1991 belønnet med Europa Nostra-prisen. Kokkedal Golfklub er nabo til Kokkedal Slot.Rungsted Havn har et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både, tæt på Karen Blixen Museum. Rungsted længere oppe på land er en by med både supermarked og forretninger, golfbane og togstation med kystbanen mod Helsingør og København og lufthavnen mod syd.
Udforsk andre
Villaer til Salg