Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Laksegade 20E, 1., 1063 København K

Da en vis herre var løs i Laksegade

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:75 m2
  • Værelser:1
  • Sagsnr.:IEN9111
  • Energimærke:
    E

Da en vis herre var løs i Laksegade

Charmerende, brostensbelagte Laksegade mellem Admiralgade og Kongens Nytorv i Indre By er historien om fanden, der efter sigende var løs i Laksegade. Der blev smidt med kartofler og pindebrænde mod gadens huse og forbipasserende, men gerningsmændene blev aldrig fundet. De blev i stedet til spøgelser eller Fanden selv, der var løs i Laksegade.

Selv om der i dag er restauranter og caféer i de smalle stræder omkring Laksegade, så er kvarteret et af de mest stille og fredelige i Indre By. Hjørnelejligheden i nummer 20E ligger på solsiden med udsigt så stor som udstrakte arme og er på 75 m2. Masser af lys, alt er lækkert sat i stand, her behøver håndværkerne ikke komme på besøg, med mindre man ønsker at etablere endnu et soveværelse. Det er der nemlig plads til i planløsningen.

Ejendommen blev bygget i slutningen af oplysningstiden i 1797, og med Holmens Kanal og Københavns Kanal uden for døren har kulturen i kvarteret altid været maritim. Alt, alt, alt i København er tæt på. Laksegade er det gamle, autentiske København, med Gammel Strand lige om hjørnet, med Børsen, kongens slot og Thorvalsen på den anden side af kanalen. Et par hundrede meter ind mod Indre By ligger kulturen med museer, skuespil og ballet. I en tid med flirtende projektbyggeri langs havnekanaler i og på kanten af København, er det godt at vide, at Fanden en gang har været løs i Laksegade.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg