Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kystagervej 16, Svallerup Strand, 4400 Kalundborg

Kystagervej 16, Svallerup Strand

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:55 m2
  • Grundareal:1.840 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN5516

Kystagervej 16, Svallerup Strand

Købsaftale underskrevet – Her udbydes en enestående, pragtfuld, bred strandgrund på 1.840 m2 med et fritidshus på 55 m2 i første række til Storebælt. Udsigten er 180 grader, hvor man har udsigt til storebæltsbroen. Udsigten er god hele året fra denne position i vandkanten, hvor man får muligheden for at være helt tæt på årstidernes forskellige synsindtryk, som de udspiller sig over havet og stranden. Fritidshuset er beliggende ca. 2½ meter over vandniveauet og ikke i risiko for at blive oversvømmet, da vandstanden ikke stiger her ved åbent hav. Fra huset, der oprindeligt blev opført som et badehus i 1920, er der 35 meter til strandkanten, og stranden er ca. 20 meter bred. Fritidshuset er løbende blevet udbygget i forhold til den gang, det var et badehus, så her nu er stue med åbent køkken, badeværelse med brus og vaskemaskine og et soveværelse. Huset er blevet udbygget i 1990 erne til sin nuværende størrelse og siden 2009 løbende vedligeholdt med nye vinduer, udendørs beklædning, tagpap og døre. Huset fremstår hyggeligt og charmerende. Det kan overtages og tages i anvendelse, som det fremstår. Også den store havestue, der vender ud fra huset i retning mod vandet, er dejlig at have, så man her kan forlænge sæsonen med udsigt ud over vandet. Der er altid noget at holde øje med lige fra kajakroere til den store Oslofærge, der passerer fuldt oplyst forbi i de sene aftentimer. Desuden byder ejendommen på et anneks med strøm, el-radiator og køjesenge. Det trænger dog til en hånd, hvis man vil bruge det til overnattende gæster. Bemærk, at der ikke er begrænsninger på ejendommen og dermed mulighed for at opføre et større hus, hvis man ønsker det.
Beliggenheden er second to none for dem, der er vilde med havudsigt og strandgrund. Desuden er det store, sammenhængende sommerhusområde fredeligt og velegnet til gåture, ligesom der bagude i terrænet er særdeles gode forhold til dem, der vil dyrke motionscykling. Nærmeste indkøbsmulighed er tankstationen, hvor man fx kan hente morgenbrød. Ellers er der fire km til Ubby, syv km til Gørlevs forretning og blot ti km til områdets store by, Kalundborg.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg